Αθλητισμος

Κόμπι Μπράιαντ: Ξεπέρασαν το 1 εκ. οι υπογραφές για το logo στο NBA

Ένας φόρος τιμής μετά τον αιφνίδιο θάνατο του «Black Mamba»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόμπι Μπράιαντ
Κόμπι Μπράιαντ / © EPA/PAUL BUCK

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι ζητούν με τις υπογραφές τους να αλλάξει το λογότυπο του NBA και να μπει ο Κόμπι Μπράιαντ στη θέση του Τζέρι Γουέστ.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν υπογράψει το διαδικτυακό αίτημα για να αλλάξει το λογότυπο του NBA μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του Τζιάνας κι επτά ακόμα ανθρώπων στην Καλιφόρνια.  Πολύς κόσμος θεωρεί ότι η αλλαγή του λογότυπου του NBA είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον Μπράιαντ που προσέφερε κατά τη διάρκεια της 20ετούς καριέρας του τόσα πολλά σε αυτό το άθλημα και σε αυτό το πρωτάθλημα.

Το λογότυπο του NBA είχε σχεδιαστεί από τον Άλαν Σίγκελ, χωρίζεται σε ένα μπλε και ένα κόκκινο πλαίσιο, όπου στη μέση είναι μία λευκή σκιά ενός παίκτη. Είναι η σκιά του Τζέρι Γουέστ, ο οποίος είναι σήμερα 81 ετών.



Ο εμπνευστής του διαδικτυακού αιτήματος στην ιστοσελίδα Change.org, Νικ Μ. γράφει: «Μετά την τόσο αναπάντεχη απώλεια του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ σας παρακαλώ υπογράψτε αυτό το αίτημα για να αλλάξει το λογότυπο και για να γίνει αθάνατος για πάντα ο Black Mamba». 

_110671577_b4828587-9440-47d4-a066-dfb31728e193.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ