Αθλητισμος

Σε έξαρση η κόντρα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ

Ανταλλαγή ανακοινώσεων με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok.jpg
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Αφορμή για νέα κόντρα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ το γκολ του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας - Υπάρχει μια σύγχυση για το αν ο Μάτος ήταν οφσάιντ ή όχι.

Δεν πέρασαν καλά-καλά 24 ώρες από τη συνάντηση των μεγαλοπαραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και η κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ συνεχίστηκε σαν να μην τρέχει τίποτα! Αφορμή στάθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ στο 1-0 επί της Λαμίας. Υπάρχει μια σύγχυση για το αν ο Μάτος ήταν οφσάιντ ή όχι (μάλλον όχι), όμως το VAR εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε, λόγω μιας διακοπής στη σύνδεση με τα κεντρικά του Αμαρουσίου. Βέβαια, οι διαιτητές ισχυρίζονται πως είδαν τη φάση και πως έλεγξαν αν υπάρχει παράβαση ή όχι, όμως αυτό αρκούσε στον Ολυμπιακό για να βγάλει και πάλι τα… μαχαίρια.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση. Μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR, συμπτωματικά στο γκολ του ΠΑΟΚ, αποδεικνύεται ότι αυτό πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε ένα Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού»!

Φυσικά η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έβγαλε ανακοίνωση-απάντηση μετά τα μεσάνυχτα (!), τονίζοντας: «Ο γηγενής υπόδικος Βαγγέλης Μαρινάκης –κατηγορούμενος για τον μισό ποινικό κώδικα- ως είθισται βλέπει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη ακόμη και στον ύπνο του. Καταλαβαίνουμε ότι την Κυριακή η ομάδα του έχει δύσκολο ματς με την ΑΕΚ και πολύ θα ήθελε να μην γίνει. Μιλά για στημένο πρωτάθλημα την ώρα που ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και σύσταση συμμορίας».

Στο υστερόγραφο γράφτηκε: «Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ είναι μνημείο ντροπής για τους εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους, προσβάλλοντάς του βάναυσα με τη σκοπίμως απαξιωτική χρήση του όρου “Ρώσος”». Μάλιστα για το τελευταίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί και στην ΟΥΕΦΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ