Αθλητισμος

Το (άσχημο) ντεμπούτο Μπαρτζώκα και το μελλοντικό πλάνο

Ο Ολυμπιακός έχασε στο ΣΕΦ από την Άλμπα και ο κόουτς έχει πολλή δουλειά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Μπαρτζώκας
Γιώργος Μπαρτζώκας © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Άλμπα ήρθε στο Φάληρο και νίκησε τον Ολυμπιακό με 93-86, καταδεικνύοντας τα πολλά κενά της ελληνικής ομάδας.

Η πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα και το βατό πρόγραμμα των επτά επόμενων αγωνιστικών στην Ευρωλίγκα, έφεραν την ελπίδα στον κόσμο του Ολυμπιακού. Μόνο που το ξεκίνημα ήταν… στραβό. Στο ντεμπούτο του 54χρονου τεχνικού, η Άλμπα ήρθε στο Φάληρο και νίκησε με 93-86, καταδεικνύοντας τα πολλά κενά της ελληνικής ομάδας. Με το «καλημέρα» χάθηκε και το ηθικό πλεονέκτημα για την οκτάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να πέφτουν στη 14η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-12. Ο ίδιος ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά τα αγωνιστικά προβλήματα κι άλλωστε ουδείς υποσχέθηκε πως φέτος θα γίνουν θαύματα.

Υποτίθεται πως ο προπονητής θα δει φέτος όλες τις ελλείψεις, θα δουλέψει με παίκτες, ώστε του χρόνου να παρουσιάσει ένα πιο δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Σίγουρα οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν θα προσφέρουν απεριόριστο μπάτζετ, όμως θεωρείται βέβαιο πως οι αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι θα είναι… κοσμογονικές. Όχι μόνο σε επίπεδο ξένων, αλλά και Ελλήνων. Μπορεί να ακούγεται πως ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί σε κορμό ντόπιων παικτών, όμως τουλάχιστον δύο εξ αυτών που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ δεν θα συνεχίσουν του χρόνου. Και πρόκειται για σημαντικά ονόματα…

Olympiacos Piraeus - ALBA Berlin Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 19

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ