Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια έκαναν baby shower party

O Greek Freak ανάρτησε φωτογραφίες της συντρόφου του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giannis4.jpg
Γιάννης Αντετοκούνμπο © instagram / antetokounmpo34g

Πανευτυχείς ο Γιάννης και η Μαράια περιμένουν την έλευση του παιδιού τους και το γιόρτασαν με baby shower party.

Η σύντροφος του Greek Freak, Μαράια Ρίντλσπριγκερ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το ζευγάρι, περιμένοντας την έλευση του μωρού, γιόρτασε με baby shower party.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάρτησε για πρώτη φορά φωτογραφίες της συντρόφου του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Και έτσι η περιπέτεια αρχίζει. Καλώς ήλθες μωρό Αντετοκούνμπο» έγραφε ο πίνακας δίπλα στον οποίο πόζαραν χαμογελαστοί και αγαπημένοι ο Γιάννης και η Μαράια, ενώ ο Ελληνας σούπερ σταρ συνόδευσε τις οικογενειακές φωτογραφίες με το σχόλιο: «Είμαι ευγνώμων που σε έχω ως οικογένεια.»

Giannis Antetokounmpo on Instagram: “I’m thankful to have you as family ❤️❤️ #ShitAboutToGetReal #BabyShowerPart1”

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δε θέλω να μιλάω πολύ για αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί. Είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέρφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom και freaks και αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του. Με έχει αλλάξει ήδη, είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά», είχε δηλώσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί. 

Giannis Antetokounmpo 34 ?? on Instagram: “Baby is loading? ? Giannis and Mariah❤️ . . . #antetokounmpo #ballislife #respect #dunk #ownthefuture #onamission #passion #sports…”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ