Αθλητισμος

Έπεσε μπουκάλι σε γήπεδο του ΝΒΑ

Τελικά μπορεί να συμβεί παντού, ακόμη και στα καλύτερα πρωταθλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Vernissage Phaenomenal Berlin by Mikail Akar / youngest abstract artist in the world

Φίλος των Σέλτικς πέταξε μπουκάλι από ψηλότερο διάζωμα στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα μπροστά στον πάγκο των Σπερς.

Είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η ατμόσφαιρα στο ΝΒΑ παραπέμπει περισσότερο σε θέατρο και σόου, παρά σε αγώνα μπάσκετ όπως τον εννοούμε στην Ευρώπη. Ο κόσμος θα πανηγυρίσει τα καλάθια, αλλά ταυτόχρονα θα χορέψει με τη μουσική στα time out, θα φάει πίτσα και ποπ κορν, σπάνια θα γιουχάρει, ενώ όταν παίζει η ομάδα του άμυνα θα φωνάξει ρυθμικά “Defence”. Γενικά, μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

Τα ξημερώματα, όμως, η Βοστώνη… θύμισε Ελλάδα! Με αφορμή ένα κάκιστο διαιτητικό σφύριγμα, φίλος των Σέλτικς πέταξε μπουκάλι από ψηλότερο διάζωμα στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα μπροστά στον πάγκο των Σπερς!

Στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Σέλτικς ήταν αναπάντεχα κακοί και βρέθηκαν να χάνουν με 20 πόντους από το πρώτο μέρος. Μετά την ανάπαυλα έκαναν γρήγορα την αντεπίθεσή τους, μείωσαν στους επτά και κόντευαν να βγάλουν άλλη μια άμυνα. Κάνοντας ένα σκριν, ο Όλντριτζ των επιτιθέμενων έκανε επιθετικό φάουλ στον Ουόκερ. Οι διαιτητές όχι μόνο δεν το σφύριξαν, αλλά έδωσαν και αμυντικό φάουλ αμέσως μετά. Ο Κέμπα Ουόκερ διαμαρτυρήθηκε στον έναν διαιτητή, ο οποίος άνευ λόγου και αιτίας του έδωσε δύο απανωτές τεχνικές ποινές, που σημαίνουν αποβολή! Κάπου εκεί χάθηκε ο έλεγχος του ματς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν εύκολα.

Το μεγάλο διαιτητικό λάθος ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών τόσο στο γήπεδο όσο και στα social media, με κόσμο να απειλεί τον 28χρονο ρέφερι Ίβαν Σκοτ, να ζητά από το ΝΒΑ την επανάληψη του ματς και άλλα πολλά. Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί τον οπαδό, ο οποίος συνελήφθη κατά την έξοδό του από το γήπεδο. Εκεί δεν είναι παίξε-γέλασε…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ