Αθλητισμος

Ο Γιάννης βάζει 30άρες και όταν… βαριέται (video)

Άλλη μια ηγετική εμφάνιση στη νίκη των Μπακς κόντρα στους Σπερς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο/© Milwaukee Bucks/Facebook

Σαρωτικοί οι Μπακς νίκησαν και τους Σπερς, με Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 30 πόντους στο ρελαντί.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζεται πιο σκληρά από τους αντιπάλους του, σε μια προσπάθεια να τον ανακόψουν. Άλλη μια αλήθεια είναι ότι ο «Greek Freak» σε κάποια ματς προστατεύει τον εαυτό του. Είτε παίζοντας πιο χαλαρά, είτε μην παίζοντας καθόλου. Φέτος, ο στόχος δεν είναι το βραβείο του MVP (που αναμένεται να πάει στον Χάρντεν), αλλά οι τελικοί του ΝΒΑ. Να μπορέσει το Μιλγουόκι και ο Γιάννης να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και να μην πάει στράφι όπως πέρυσι το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ.

Στον αγώνα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς τα ξημερώματα, οι Μπακς επικράτησαν με 127-118. Ο σπουδαίος προπονητής Γκρεγκ Πόποβιτς ετοίμασε ένα σωρό αμυντικά συστήματα για να σταματήσει τον Αντετοκούνμπο. Και υπό μία έννοια τα κατάφερε, αφού στο πρώτο μέρος ο Έλληνας σταρ δεν σούταρε ούτε ένα δίποντο! Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί. Κι όμως στο φινάλε, πάλι κατέγραψε εντυπωσιακά νούμερα. Τελείωσε τον αγώνα με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και (το πλέον παράδοξο) μόλις μία ασίστ.

Εν τέλει είχε 4/5 δίποντα, όμως έχει βελτιωθεί πολύ στα τρίποντα, στα οποία κάνει καθημερινή προπόνηση. Επιχείρησε επτά και έβαλε τα τρία, ενώ από τις διεισδύσεις και τα πολλά φάουλ των αντιπάλων είχε 15/18 βολές.

Το Μιλγουόκι έχει φτάσει ήδη στο εντυπωσιακό 32-5 σε νίκες-ήττες.

Australia Battles Fire Tornados, Smoke, Inferno Amid Blood-Red Sky and Searing Heat from Bushfires

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ