Αθλητισμος

Ο Άρης «διέλυσε» τον ΠΑΟΚ και το αήττητό του

Έκανε το 4-2 με ανατροπή και με 100% ευστοχία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4997273_1.jpg
Άρης © EUROKINISSI / MOTION TEAM

Ο Άρης «διέλυσε» τον ΠΑΟΚ και το αήττητό του. Έκανε το 4-2 με ανατροπή και με 100% ευστοχία.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτό το κατάλαβαν για τα καλά στον ΠΑΟΚ σήμερα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα για 51 αγώνες και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2018 και το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (3-2).

Τώρα, ήρθε ο παραδοσιακός μεγάλος αντίπαλός του, ο Άρης, για να τον ωθήσει σε μια ήττα. Στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν με 4-2 τον ΠΑΟΚ, παρότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Σφιντέρσκι.

Ο Λάρσον ισοφάρισε στο 17’ για τους γηπεδούχους και μετά άρχισε το… πάρτι. Στο 44’ με κεφαλιά ο Βέλεθ έκανε το 2-1 και στο 48’ έβαλε γκολ και ο άλλος στόπερ ο Ρόουζ, έπειτα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, του Ζίφκοβιτς. Ο θρίαμβος του Άρη μεγάλωσε στο 70’ με το γκολ του Σάσα, ενώ στο 77’ ο Μάτος απλά μείωσε σε 4-2.

Το πλέον φοβερό είναι ότι ο Άρης έκανε τέσσερις προσπάθειες σε όλο το παιχνίδι και ευστόχησε σε όλες!

Στη βαθμολογία οι πρωταθλητές είναι μπροστά με 40 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να έχει 38. Μόνο που οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να τους ξεπεράσουν, αρκεί να νικήσουν την Κυριακή τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Σημειωτέον το ντέρμπι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ