Αθλητισμος

Σούπερ Λιγκ στα… χαρακώματα

«Πόλεμος» των μεγάλων ΠΑΕ με μπαράζ ανακοινώσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σούπερ Λιγκ
Σούπερ Λιγκ/ © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των μεγάλων ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ μετά την επίθεση αγνώστων στο σπίτι διαιτητή.

Σε έναν απίστευτο χαρτοπόλεμο έχουν επιδοθεί οι μεγάλες ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, ρίχνοντας περαιτέρω λάδι στη φωτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για νέα επίθεση στην πολυκατοικία που μένει ο διαιτητής Ευαγγέλου (υπεύθυνος VAR στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός 0-0), ήρθε μια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χαρακτηρίζει στημένο το πρωτάθλημα!

Στο ντέρμπι των αιωνίων της Κυριακής διαιτητής θα είναι ο Φινλανδός Γκεστράνιους, με παρατηρητή όμως τον Γιώργο Μπίκα, ο γιος του οποίου εργάζεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Παράλληλα οι Πειραιώτες κατήγγειλαν ότι ο Παπαπέτρου που θα διευθύνει το αυριανό Άρης-ΠΑΟΚ, έχει μια σύζυγο που εργάζεται στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη. Βέβαια η συγκεκριμένη έχει απολυθεί και εργάζεται στην εταιρεία παραγωγής του Φίλιππου Βρυώνη.

Μετά τις νέες καταγγελίες και τις άναρθρες «κραυγές» του Ολυμπιακού, ήρθαν οι απαντήσεις. Πρώτη ήταν η ΑΕΚ, που με ανακοίνωσή της ζητά «να ερευνηθούν όλες οι μαφιόζικες επιθέσεις», ενώ αμέσως μετά ήρθε ο Παναθηναϊκός: «Μόνη απάντηση στα κρούσματα βίας και την αθλιότητα είναι η απρόσκοπτη συνέχιση του πρωταθλήματος». Λίγο μετά ήρθε και η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ, που αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να απαξιώσει ένα πρωτάθλημα που δεν μπορεί να κερδίσει και η ασυλία που απολαμβάνει οπλίζει τα χέρια αυτών που διαπράττουν εγκληματικές ενέργειες».

Στο τέλος έκανε την εμφάνισή του και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης για να αρκεστεί στα απολύτως τυπικά: «Κάθε μορφή βίας δεν έχει θέση στη δημοκρατία. Τον λόγο έχουν πλέον οι διωκτικές αρχές και η Δικαιοσύνη» έγραψε μεταξύ άλλων στα social media.

Με τα ματς Άρη-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού το σαββατοκύριακο, με τα υπόλοιπα ντέρμπι να έπονται και με τα πλέι οφ τίτλου, όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα, γίνεται κατανοητό πως αυτό το πρωτάθλημα δύσκολα θα ολοκληρωθεί αναίμακτα. Βασικά, το ερώτημα είναι, γιατί να ολοκληρωθεί; Είναι πραγματικά ντροπιαστικό για τη χώρα να συνεχίζεται και να μένουν άπαντες ατιμώρητοι… 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ