Αθλητισμος

Ο υπουργός Τουρισμού βράβευσε τις Ελληνίδες IRONMAN

Σε μία πανηγυρική εκδήλωση με IRONMAN γυναίκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1_1.jpg
Ο υπουργός Τουρισμού βράβευσε τις Ελληνίδες IRONMAN

Ο υπουργός Τουρισμού βράβευσε τις 40 Ελληνίδες που έχουν καταφέρει και ολοκληρώσει αγώνα IRONMAN.

Πανηγυρική ήταν η βράβευση των Ελληνίδων που έχουν κάνει IRONMAN®, που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία της IRONMAN®Greece.

Η IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino, η αθλητική διοργάνωση τριάθλου που συνεπήρε 1500 αθλητές και 5000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο τον Απρίλιο του 2019 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, έφερε τον Αθλητικό Τουρισμό της χώρας μας στην κορυφή του παγκόσμιου χάρτη και ανακοίνωσε το νέο της αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου του 2020 στην COSTANAVARINO και τη Μεσσηνία.

Ο κύριος Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού, συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση η οποία όπως τόνισε τιμά τη χώρα μας. «Αυτόν τον τουρισμό θέλουμε» είπε, «να φεύγει ο επισκέπτης από την Ελλάδα πιο πλούσιος, πιο ώριμος, πιο ολοκληρωμένος» και κατέληξε πως «το μήνυμα του Ελληνικού Τουρισμού πρέπει να είναι: Τουρισμός με Nόημα».

Ο Υπουργός ήταν ο πρώτος που κράτησε στα χέρια του το νέο μετάλλιο της διοργάνωσης και το παρουσίασε στην ελληνική τριαθλητική κοινότητα που παραβρέθηκε σύσσωμη στην εκδήλωση, για να τιμήσει της Ελληνίδες IRONMAN®.

Η αυλαία άνοιξε σε μια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου οι 40 κυρίες που έχουν κάνει IRONMAN® σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα, βραβεύθηκαν, εμπνέοντας όλους τους παρευρισκόμενους, με το πλατύ χαμόγελο της αυτοπεποίθησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και εγγραφές ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ