Αθλητισμος

Τα… κάλαντα της Σούπερ Λιγκ

Οι απειλές Μαρινάκη, η απάντηση του ΠΑΟΚ και οι ύβρεις του Μπέου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
marinakis1
Βαγγέλης Μαρινάκης © INTIME NEWS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τα… κάλαντα της Σούπερ Λιγκ.Οι απειλές Μαρινάκη, η απάντηση του ΠΑΟΚ και οι ύβρεις του Μπέου.

Από την αρχή της σεζόν δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεν θα ολοκληρωθεί, ειδικά από τη στιγμή που ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ. Μετά το Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 της Κυριακής ανέβηκαν πολύ οι τόνοι απ’ όλες τις πλευρές. Αιτία ένα γκολ που ακυρώθηκε στον Ολυμπιακό.

Μετά το ματς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δήλωση, όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ποδοσφαιρικά περιττώματα τους Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και Μπέο (έβαλε την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι δηλαδή), ενώ απείλησε πως «ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει σε αυτή την κωμωδία αν δεν γίνουν άμεσα από την ΟΥΕΦΑ αλλαγές». Εδώ μπορεί ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών να απειλεί με αποχώρηση, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφού δεν υπάρχει πχ. η Ευρωλίγκα ως εναλλακτική όπως στο μπάσκετ.

Η δήλωση Μαρινάκη δεν έμεινε αναπάντητη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία σχολίασε περί περιττωμάτων πως «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια ο κ. Μαρινάκης» και υπενθύμισε ότι «διώκεται για κακουργήματα αλλοίωσης αποτελεσμάτων, οπότε είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για βρωμιά και αλητεία». Επίσης έγινε και αναφορά πως ο ηγέτης του Ολυμπιακού «βρίσκεται υπό την επήρεια… συναισθηματικής φόρτισης όταν κάνει δηλώσεις».

Αργά το βράδυ, ήρθε η σειρά του Αχιλλέα Μπέου να μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Ο δήμαρχος Βόλου είχε δηλωθεί ως… μεταφραστής και καθόταν στον πάγκο της τοπικής ομάδας στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό! «Μίλησε ο κ. Μαρινάκης για περιττώματα, όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερος κοπρίτης απ’ αυτόν. Όταν λέει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, εννοεί να νικάει ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμ…. Τη γνωριμία μου με τον Μαρινάκη την πλήρωσα με έντεκα μήνες φυλακή».

Σήμερα αναμένεται να παιχτεί το επόμενο επεισόδιο, αφού ακούγεται πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ζητήσει επανάληψη της αναμέτρησης, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και μηνύσεις στους διαιτητές. Το κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν το λες και χριστουγεννιάτικο… 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ