Αθλητισμος

Success Stories 2019: Μαρία Σάκκαρη

«Το 2020 θα είναι επίσης κομβικό αφού πρόκειται για μια ολυμπιακή χρονιά. Ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σίγουρα ανάμεσα στους βασικούς στόχους μου»

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 728
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
maria_sakkari.jpg
© GEPA PICTURES / INTIME SPORTS

Μαρία Σάκκαρη: H κορυφαία ελληνίδα τενίστρια και 22η στην παγκόσμια κατάταξη κάνει τον απολογισμό της και μιλάει για τα σχέδιά της το 2020.

«To 2019 ήταν για μένα ένας καθοριστικός χρόνος, έφτασα στο νούμερο 22 της παγκόσμιας κατάταξης και εξασφάλισα και τον πρώτο μου τίτλο στο Μαρόκο. Επίσης έφτασα στον 3ο γύρo σε όλα τα Grand Slam κι αυτό όχι απλώς τόνωσε την αυτοπεποίθησή μου αλλά με βοήθησε να καταλάβω τα όρια  και τις δυνατότητές μου σχετικά με το πού μπορώ να φτάσω.

Το 2020 θα είναι επίσης κομβικό αφού πρόκειται για μια ολυμπιακή χρονιά. Ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σίγουρα ανάμεσα στους βασικούς στόχους μου, όπως και το να μπω στη τοπ δεκάδα του παγκόσμιου τένις. Βέβαια για να το πετύχω αυτό είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται να δουλέψω πολύ σκληρά και να μείνω υγιής, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς. Εύχομαι να έχουν υγεία και οι δικοί μου άνθρωποι, ο αδερφός μου ο Γιάννης, η αδερφή μου η Αμάντα, όπως και οι γονείς μας. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στο Ντουμπάι για να τελειώσω την προετοιμασία μου μέχρι τέλος περίπου του έτους. Από 1η Ιανουαρίου θα βρίσκομαι στο Brisbane, στην Αδελαίδα και στη Μελβούρνη γιατί ξεκινούν οι αγώνες. Όλο το φόκους εκεί!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ