Αθλητισμος

Πρόβα πρωταθλητή έκαναν οι Μπακς (video)

Με φοβερό Αντετοκούνμπο νίκησαν τους Λέικερς των Λεμπρόν-Ντέιβις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καταστροφές σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης από αντιεξουσιαστές - GRTimes.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του έριξαν στο καναβάτσο Λεμπρόν και Ντέιβις στη νίκη των Μπακς κόντρα στους Λέικερς.

Αυτό το παιχνίδι είχε διαφημιστεί όσο κανένα άλλο φέτος στο ΝΒΑ ως ένας πρώιμος τελικός. Βάσει των επιδόσεων των ομάδων μέχρι στιγμής, οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι τα φαβορί για να φτάσουν στους τελικούς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς φάνηκαν πρόθυμοι να δικαιολογήσουν τις δικές τους περγαμηνές, επικρατώντας με 111-104 στο ματς που έγινε τα ξημερώματα.

Μάλιστα, η διαφορά ήταν μεγαλύτερη σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, με τα «ελάφια» να μην κινδυνεύουν ουσιαστικά. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, το Μιλγουόκι είναι πρώτο στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 25-4, ενώ οι Λέικερς ακολουθούν με 24-5, αλλά παραμένουν πρώτοι στη Δύση.

Τι να πει κανείς για τον Greek Freak που σε ένα μεγάλο βράδυ, έφτασε τους 34 πόντους μαζί με 11 ριμπάουντ και επτά ασίστ. Μάλιστα, είχε και 5/8 τρίποντα, μια εξαιρετική επίδοση που μάλλον δεν την περίμενε ούτε ο ίδιος.

Στον αντίποδα, ο Άντονι Ντέιβις μπορεί να πέτυχε 36 πόντους, αλλά ήταν πολύ άστοχος, ενώ ο Λεμπρόν ναι μεν έκανε τριπλ νταμπλ (21-11-11), όμως στο τέλος έκανε καθοριστικά λάθη, που στέρησαν από τους Λέικερς το δικαίωμα να διεκδικήσουν τη νίκη.

Λόγω της εξέλιξης του αγώνα, χάθηκε η ευκαιρία να γραφτεί Ιστορία και να δούμε τρία αδέλφια να παίζουν ταυτόχρονα στο ίδιο ματς. Όμως τόσο ο Θανάσης (Μπακς) όσο και ο Κώστας (Λέικερς) έμειναν στον πάγκο, παρότι ήταν δηλωμένοι στην αποστολή των ομάδων τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ