Αθλητισμος

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ

Δυσκολίες για όλα τα γούστα για τις 16 υποψήφιες της Δευτέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2785586.jpg
Ολυμπιακός © ΙΝΤΙΜΕ / ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο γκρουπ των αδύνατων του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός. Ποιοι οι υποψήφιοι αντίπαλοί του.

Εφόσον ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα, έχει μια θέση εξασφαλισμένη στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Απλώς, η πενιχρή συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τον φέρνουν στο γκρουπ των αδυνάτων. Έτσι, στην κλήρωση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, υποψήφιες αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας είναι οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι (βαθμολογικά) του Τσάμπιονς Λιγκ και οι 12 πρώτοι των ομίλων του Γιουρόπα.

Αυτή η κατάσταση δυσκολεύει, αλλά δεν καταδικάζει τους Πειραιώτες. Απέναντί τους στην κληρωτίδα θα μπουν οι Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα (από Τσ. Λιγκ), Σεβίλλη, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Σέλτικ, Άρσεναλ, Πόρτο, Εσπανιόλ, Γάνδη, Μπασακσεχίρ, Μπράγκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απ’ όλες αυτές  πιο βατές μοιάζουν οι Λίντσερ, Μάλμε, Βασιλεία και Μπασακσεχίρ, την οποία απέκλεισε τον Αύγουστο στα φετινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι διπλοί νοκ άουτ αγώνες θα διεξαχθούν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου 2020, ενώ στο ενδιάμεσο (24/2) έχει οριστεί να γίνει το ντέρμπι του δεύτερου γύρου με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα για τον Ολυμπιακό! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ