Αθλητισμος

Το ρεκόρ που κυνηγά ο Αντετοκούνμπο (video)

Ο Γιάννης θέλει να ξεπεράσει τον μυθικό Μπιλ Ουόλτον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giannis3.jpg
Γιάννης Αντετοκούνμπο © EPA/COSTFOTO CHINA OUT

Τα ξημερώματα, οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν μέσα στο Κλίβελαντ τους Καβαλίερς και ο Greek Freak είχε 33 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι… προορισμένος να σπάσει πολλά ρεκόρ στην καριέρα του στο ΝΒΑ, είτε άμεσα είτε στο μακρινό μέλλον. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα πάρει (κι άλλα) βραβεία, θα δημιουργήσει πολλές τιμητικές διακρίσεις.

Τα ξημερώματα, οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν μέσα στο Κλίβελαντ τους Καβαλίερς με 119-110 και ο Greek Freak είχε 33 πόντους και 12 ριμπάουντ, σε άλλη μία σούπερ εμφάνιση.

Στο κομμάτι των στατιστικών, κατάφερε για 19ο συνεχόμενο ματς να κάνει νταμπλ-νταμπλ, δηλαδή να έχει διψήφιο αριθμό σε δύο διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες.

Πρώτος στη σχετική λίστα στην ιστορία του ΝΒΑ είναι ο Μπιλ Ουόλτον, ο εμβληματικός σέντερ (έπαιξε σε Μπλέιζερς, Κλίπερς, Σέλτικς), ο οποίος κατάφερε να κάνει 34 σερί νταμπλ-νταμπλ την περίοδο 1976-77! Ο Γιάννης κυνηγά το σχετικό ρεκόρ και παρότι έχει δρόμο μπροστά του, μπορεί να τα καταφέρει.

Βέβαια, το σημαντικότερο στην περίπτωση του Έλληνα σούπερ σταρ, δεν θα πρέπει να είναι τα ρεκόρ, αλλά οι τίτλοι. Ο Γιάννης θέλει και θα κυνηγήσει τον φετινό τίτλο με τα «ελάφια» ή έστω τη συμμετοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μια συμμετοχή που αν έρθει, του στερεί αυτόματα τη συμμετοχή στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, αφού δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι κι αυτός μέλος των Μπακς.

Giannis Antetokounmpo posts 33 points and 12 rebounds vs. Cavaliers | 2019-20 NBA Highlights

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ