Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός έχασε με 4-2 στο Λονδίνο

Από τον παράδεισο στην κόλαση…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός-Τότεναμ
Ολυμπιακός-Τότεναμ / © INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 της Τότεναμ, αλλά έχασε με 4-2 στο Λονδίνου.

Το τελευταίο χαρτί του Ολυμπιακού για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ παίχτηκε πολύ σωστά για ένα ημίχρονο. Όμως το φινάλε ήταν απογοητευτικό για την ελληνική ομάδα, που έχασε με 4-2 από την Τότεναμ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες μπήκαν εντυπωσιακά και καθήλωσαν τους γηπεδούχους. Στο 6’ ο Ελ Αραμπί με μακρινό σουτ και στο 19’ ο Σεμέντο με προβολή έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων, φέρνοντας σε απόγνωση τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής μάλιστα έκανε αλλαγή πριν από το ημίωρο, δείγμα της δυσαρέσκειάς του.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα έληγε στο 0-2, οι Άγγλοι μπήκαν στο παιχνίδι από λάθος του Μεριά. Ο Τυνήσιος στόπερ έκανε “τσαφ” σε σέντρα από τα δεξιά και ο Ντέλε Άλι μείωσε σε 1-2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πέτυχαν την ανατροπή που τους φέρνει στην επόμενη φάση. Στο 49’ ο Κέιν ισοφάρισε, στο 73’ ο Οριέ έκανε το 3-2 και ο Κέιν σκόραρε ξανά στο 77’ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για έκπληξη, όμως έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αρκεί να νικήσει σε δύο εβδομάδες τον Ερυθρό Αστέρα στο “Καραϊσκάκη”.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ