Αθλητισμος

Είναι ο Austin Rivers ο χειρότερος γιος στον κόσμο;

Ο μικρότερος Ρίβερς ζητούσε μετά μανίας την τιμωρία του πατέρα του και τελικά τα κατάφερε

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled.jpg

Ο Όστιν Ρίβερς αποφάσισε να τρολάρει τον πατέρα του Ντοκ, την ώρα που ο αγώνας Χιούστον Ρόκετς - Λος Άντζελες Κλίπερς τελείωνε

Ντοκ και Όστιν Ρίβερς έγραφαν ιστορία τα προηγούμενα χρόνια στο NBA ως το πρώτο ζευγάρι πατέρα και γιου, που ο πρώτος προπονούσε τον δεύτερο. Στους Λος Άντζελες Κλίπερς συνυπήρχαν από το 2015 ως το 2018 και μαζί σημείωσαν αρκετές επιτυχίες, όμως από πέρυσι η μοίρα τους έφερε και πάλι αντιμέτωπους αφού ο νεαρότερος Ρίβερς πήρε μεταγραφή για τους Χιούστον Ρόκετς. 

Austin Rivers Gets Doc Rivers Ejected, Tells Refs To Give Him A Technical

Σήμερα (14/11) τα ξημερώματα οι δυο τους βρέθηκαν αντίπαλοι στην έδρα των Χιούστον Ρόκετς και ενώ ο Ντοκ Ρίβερς ήταν έξαλλος με τους διαιτητές, ο γιος του αποφάσισε να τον τρολάρει μπροστά σε 18 χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο. Ζητούσε ακατάπαυστα να τιμωρηθεί με τεχνική ποινή ο πατέρας του και όταν εντέλει αποβλήθηκε τον χαιρετούσε ειρωνικά καθώς έφευγε από το Toyota Center. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο τέλος του έκανε και νόημα να τον πάρει τηλέφωνο μετά, προκαλώντας τον κι άλλο.

Τόσο οι ρεπότρτερ του ESPN, όσο και το κοινό δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ και μετά το τέλος του αγώνα ο Όστιν Ρίβερς έκανε πλάκα με το γεγονός. Λίγο αργότερα πόσταρε στο Twitter ότι «μάλλον η ερχόμενη μέρα των Ευχαριστιών θα είναι κάπως περίεργη», με το τιτίβισμά του να γίνεται αμέσως viral.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ