Αθλητισμος

Ρατσιστικό παραλήρημα του Αλέκου Αλεξανδρή

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε τους πρόσφυγες «μαλ… εισβολείς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1797251.jpg
© ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ / INTIME NEWS

Με ένα μακροσκελές, ρατσιστικού περιεχομένου post, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αλέκος Αλεξανδρής εξέφρασε την αντίθεσή του προς τους πρόσφυγες.

Με ένα μακροσκελές, ρατσιστικού περιεχομένου post, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αλέκος Αλεξανδρής εξέφρασε την αντίθεσή του προς τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη χώρα μας.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάποιο κείμενο με ροή, ειρμό και επιχειρήματα, αλλά για ένα ρατσιστικό παραλήρημα που ταιριάζει μόνο σε μισάνθρωπο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενοχλείται από «τους μαλ…. εισβολείς στη χώρα μας, που απαιτούν σπίτι και αυτός κινδυνεύει να χάσει το δικό του», είναι «στα @@ του που δεν τρως  χοιρινό» και το… κορυφαίο όλων ότι «με ενοχλεί που τρως τα κρεμμύδια με το τσουβάλι και βρωμάνε σαν κουνάβι»!

Λέει πολλά ο Αλεξανδρής σε αυτό το post, αποκαλώντας όλους τους μετανάστες χαμηλής νοημοσύνης, λησμονώντας προφανώς να κρίνει εξ ιδίων…

Πιθανώς δεν έχει και νόημα να ασχολούμαστε με αυτόν τον τύπο, που δεν έχει μείνει στη μνήμη του κόσμου για τα πολλά γκολ που πέτυχε, αλλά για τις δηλώσεις του. Όπως αυτή που έλεγε πως «εγώ μαλ… διαιτητή πέφτω για πέναλτι κι ας μην είναι. Εσύ γιατί το δίνεις;», αλλά και για το χειρότερο όλων «έχω μάθε να κερδίζω με κάθε τρόπο. Κλέβω και το παιδί μου στο τάβλι»… 

alexandris.jpg

alexandris1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ