Αθλητισμος

Η διπλή αποβολή, οι ανατροπές και το δυσοίωνο μέλλον του Βαλβέρδε

Ζήσαμε άλλη μια συναρπαστική βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διπλή αποβολή για τον Άγιαξ
Διπλή αποβολή για τον Άγιαξ / © EPA/NEIL HALL

Καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά το τέλος του πρώτου μισού της τέταρτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ούτε καν η Μπαρτσελόνα που κατάφερε να μην νικήσει εντός έδρας τη Σλάβια Πράγας και να μείνει στο 0-0. Τα ρεπορτάζ στα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν  πως το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας κρέμεται σε μια κλωστή, καθώς είναι εμφανές πως δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του. Ο ίδιος δείχνει αμήχανος, αφού μετά το ματς δήλωσε: «Άκουσα τον κόσμο να αποδοκιμάζει. Είναι λογικό να ζητάει περισσότερα από εμάς»…

Παρ’ όλα αυτά οι Καταλανοί παραμένουν φαβορί στον όμιλο παρέα με την Ντόρτμουντ. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Ίντερ προηγήθηκε με 2-0 μέσα στη Γερμανία, όμως δέχτηκε τρία γκολ και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Olympiacos Piraeus - Maccabi FOX Tel Aviv Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 6

Ανατροπή είχαμε και στην Ισπανία, όπου η Βαλένθια βρέθηκε να χάνει από τη Λιλ, όμως στη συνέχεια σημείωσε τέσσερα γκολ και θα μπορούσε τα διπλάσια. Οι «νυχτερίδες» θα παλέψουν για την πρόκριση μαζί με την Τσέλσι και τον Άγιαξ, που έδωσαν στο Λονδίνο το ματς της χρονιάς.

Στο 54ο λεπτό οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με 4-1, όμως το τελικό σκορ ήταν 4-4! Τι μεσολάβησε για να γυρίσει το ματς σχεδόν τούμπα; Μια διπλή αποβολή εις βάρος των Ολλανδών, σε μια φάση που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί.

Με το σκορ στο 2-4, λίγο έξω από την περιοχή, ο Ντάνι Μπλιντ έκανε ένα σκληρό φάουλ. Ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα κι αμέσως μετά ο Φέλτμαν έκανε χέρι σε σουτ αντιπάλου εντός περιοχής. Ο Τζανλούκα Ρόκι έδωσε κίτρινη για το αρχικό φάουλ και άλλη μία για το πέναλτι. Μόνο που για τους δύο παίκτες ήταν η δεύτερη και μοιραία αποβλήθηκαν ταυτόχρονα!

AJAX 2 RED CARDS Ajax Vs Chelsea Champions League - Daley Blind - Joel Veltman

Η Τσέλσι ισοφάρισε στο 74ο λεπτό και είχε 20 λεπτά για να πάρει τη νίκη με τόσο μεγάλο πλεονέκτημα. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά ο Άγιαξ ήταν αυτός που έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες.

Thanasis Antetokounmpo Posterizes Wes Iwundu

Περιττό ν’ αναφερθεί πως οι Ολλανδοί μιλάνε για κλοπή, αλλά δεν έχουν δίκιο διότι ο διαιτητής ενήργησε με το γράμμα του κανονισμού. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ