Αθλητισμος

Μπάγερν Μονάχου, ένα δίκοπο μαχαίρι

Με πολλά προβλήματα, χωρίς προπονητή, αλλά και με… εκδικητικές τάσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
niko-kovacs
Νίκο Κόβατς © EPA/RONALD WITTEK

Με πολλά προβλήματα, χωρίς προπονητή, αλλά και με… εκδικητικές τάσεις η φετινή Μπάγερν Μονάχου.

Είναι δεδομένο πως η φετινή Μπάγερν Μονάχου είναι, προς το παρόν, η χειρότερη που έχουμε δει την τελευταία δεκαετία. Δεν είναι μόνο οι κακές εμφανίσεις σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της, είναι και τα άσχημα αποτελέσματα, μερικά εκ των οποίων δεν τα φανταζόταν κανείς.

Όπως το σαββατιάτικο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου οι Βαυαροί έχασαν με 5-1. Αυτή η ήττα έφερε και την απόλυση του Νίκο Κόβατς, του Κροάτη προπονητή που δεν μπόρεσε να ποτέ να χωρέσει σε ένα τόσο ακριβό κοστούμι, σαν αυτό της πιο πλούσιας και πετυχημένης ομάδας στη Γερμανία.

Το ενδιαφέρον για την Μπάγερν αυξάνεται, αφού την Τετάρτη παίζει με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πάγκο θα κάτσει ως υπηρεσιακός ο Χάνσι Φλικ, τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για νέο προπονητή. Πρώτο φαβορί είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, όμως είναι και πάλι αρκετά νωρίς για προγνωστικά. Άλλωστε ο Πορτογάλος ακούγεται έντονα, διότι είναι το πιο μεγάλο όνομα που δεν έχει δουλειά αυτή τη στιγμή.

Στον Ολυμπιακό υποδέχονται αυτές τις ειδήσεις με ανάμικτα συναισθήματα. Αφενός βλέπουν τα πολλά τρανταχτά κενά της Μπάγερν και την αναστάτωση στο εσωτερικό της, αφετέρου φοβούνται πως μια ομάδα σαν αυτή μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή. Η Τότεναμ το ένιωσε για τα καλά, στο 7-2 του «Γουέμπλεϊ», πριν από έναν μήνα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ