Αθλητισμος

Μετά τον Μέσι το χάος -Το νέο του ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τα ρεκόρ του Αργεντινού και ο δεύτερος «σκόρερ» της Μπαρτσελόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lionel-messi
Λιονέλ Μέσι © EPA/MARTIN DIVISEK

Τα ρεκόρ του Αργεντινού Λιονέλ Μέσι και ο δεύτερος «σκόρερ» της Μπαρτσελόνα.

Με το γκολ που σημείωσε στο 3ο λεπτό του αγώνα με τη Σλάβια Πράγας, ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ακόμη ένα ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού, που σημειώνει γκολ για 15 συνεχόμενες χρονιές! Υπάρχει και ένας, που έχει σκοράρει σε 16 σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ, μα όχι σερί. Αυτός είναι ο Ράιαν Γκιγκς, του οποίου του ρεκόρ θα σπάσει ο Μέσι σε δύο χρόνια από τώρα, αν όλα πάνε καλά.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν ικανοποίησε στην Τσεχία, επικρατώντας με το φτωχό 2-1 και κινδυνεύοντας στο τέλος να χάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι Καταλανοί δεν πείθουν φέτος με τις εμφανίσεις τους, κινούμενοι στο σταθερό μοτίβο των τελευταίων ετών! Όταν παίζει ο Μέσι θα σκοράρει, όταν λείπει θα υπάρχει πρόβλημα, ενώ στα πραγματικά κρίσιμα μπαίνει στην εξίσωση και συνήθης… λιγοψυχία του 32χρονου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 ως και σήμερα, ο Μέσι είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ με 19 τέρματα. Η διαφορά με τους συμπαίκτες του είναι χαώδης, αφού Σουάρες και Ντεμπελέ ισοβαθμούν στη τρίτη θέση με τέσσερα γκολ. Στη δεύτερη θέση είναι οι… αντίπαλοι, καθώς επτά τέρματα των «μπλαουγκράνα» προέρχονται από αυτογκόλ! Έτσι ακριβώς νίκησε και την Τετάρτη το βράδυ η Μπάρτσα στην Πράγα. Με γκολ του Μέσι και του… αυτογκόλ.

Άγρια Ελληνική Φύση: Αλογάκι της Παναγίας καταβροχθίζει ελικοπτεράκι σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ