Αθλητισμος

Νίκησαν οι «μεγάλοι» στη Σούπερ Λιγκ

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν είχαν απώλειες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος © INTIME / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Νίκησαν οι «μεγάλοι» στη Σούπερ Λιγκ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν είχαν απώλειες

Μετά τον Ολυμπιακό που νίκησε το Σάββατο με 2-1 τον ΟΦΗ, την Κυριακή επικράτησαν και οι τρεις άλλοι “μεγάλοι” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χρονολογικά, ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 επί της Λαμίας βάζοντας μάλιστα όλα του τα γκολ στα πρώτα έντεκα λεπτά! Σκόρερ οι Μίσιτς, Λημνιός και Σφιντέρσκι.

Στη Ριζούπολη ως γηπεδούχος, η ΑΕΚ κατέβαλλε με 3-2 τον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τακουνάκι του Τόρες, όμως με ένα τέρμα του Λιβάγια και δύο του Μάνταλου, η “Ένωση” πήρε προβάδισμα. Στο φινάλε ήρθε το 3-2 με τυχερό φάουλ του Δημόπουλου, όμως άλλες ανατροπές δεν υπήρξαν.

Τέλος, στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Σκόρερ ο Χατζηγιοβάνης, που μετά την αποχώρηση Νταμπίζα, ανανέωσε το συμβόλαιό του, μπήκε στην ενδεκάδα και αποδείχθηκε καθοριστικός.

Μετά το τέλος της 7ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός προηγείται με 19 πόντους, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 17 και η Ξάνθη έχει 15 μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 1-0. Η ΑΕΚ έχει 14 και την επόμενη Κυριακή πάει στο “Καραϊσκάκη” για ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο χαμηλά, με 8 βαθμούς, ισοβαθμεί με Αρη και Ατρόμητο στην 8η θέση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ