Αθλητισμος

Αυτή την Εθνική θέλουμε να βλέπουμε (video)

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί της Βοσνίας στο ΟΑΚΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνική Ελλάδας
Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος πανηγυρίζουν για το δεύτερο και νικητήριο γκολ / © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας, όμως αυτό που πραγματικά μετράει είναι η εμφάνιση των διεθνών.

Το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί στο ματς με τη Βοσνία είναι το αποτέλεσμα. Η Εθνική επικράτησε με 2-1, όμως αυτό που πραγματικά μετράει είναι η εμφάνιση των διεθνών. Πάθος, αυταπάρνηση, επαγγελματισμός και καθαρό μυαλό ήταν μερικά από τα στοιχεία που παρουσίασαν οι παίκτες του Φαν Σιπ.

Και παράλληλα, επιθετικούς αυτοματισμούς, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, εν κατακλείδι ωραίο ποδόσφαιρο.

Μετά τη συμπαθητική εμφάνιση παρά την ήττα με 2-0 στην Ιταλία, ήρθαν τα ακόμη καλύτερα με τους Βόσνιους, οι οποίοι μάλιστα ήθελαν μόνο νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης.

Είναι εντυπωσιακό πως οι τελικές προσπάθειες ήταν 25-5 υπέρ της Ελλάδας και ανάμεσα σ’ αυτές υπήρξαν δύο δοκάρια και αρκετές σημαντικές ευκαιρίες. Μετά απ’ όλα τα παραπάνω, μοιάζει οξύμωρο ότι το ματς κρίθηκε στο 88ο λεπτό και μάλιστα με αυτογκόλ!

Πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του EURO, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει να δώσει άλλα δύο ματς τον Νοέμβριο. Στην Αρμενία και με τη Φινλανδία εντός.

Αν οι παίκτες εμφανίσουν την ίδια όρεξη, τότε θα έχει γίνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την αναγέννηση αυτής της ομάδας. Και εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, αποτελούν και ένα πρώτης τάξεως μήνυμα προς τους παίκτες που δεν έδειξαν μεγάλη διάθεση εσχάτως. Και δικαίως αποκλείστηκαν από την αποστολή…

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου 22.00 | 14/10/2019 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ