Αθλητισμος

Μήνυμα Πετρούνια μετά το παγκόσμιο: «Μαζί θα καταφέρουμε πολλά»

Ήρθε τέταρτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά δεν το βάζει κάτω!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
petrounias
Λευτέρης Πετρούνιας © INTIME

Μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια μετά την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγάρδης. «Μαζί θα καταφέρουμε πολλά...»

Μήνυμα σε όλους όσους τον στηρίζουν, έστειλε μέσω facebook ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγάρδης.

«Σε μια δύσκολη χρονιά έφτασα στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Μπορεί να μην ήρθε η πρόκριση που όλοι θέλαμε αλλά το πείσμα η διάθεση για σκληρή δουλειά είναι εδώ ! Το ίδιο και η στήριξη και η αγάπη σας που παίρνω από χτες. Μαζί θα καταφέρουμε πολλά...», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατετάγη τέταρτος στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Στουτγάρδης, μένοντας εκτός μεταλλίων σε μια μεγάλη διοργάνωση ύστερα από αρκετά χρόνια. Το πρόγραμμα του Έλληνα Ολυμπιονίκη, που μετέβη στη Γερμανία με ελάχιστες προπονήσεις λόγω της επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί, βαθμολογήθηκε με 14,733 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ με 14,933β. δεύτερος ο Ιταλός Μάρκο Λοντάντιο με 14,900β. και τρίτος ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ με 14,800β., που ήταν ο τελευταίος αθλητής ο οποίος εκτέλεσε πρόγραμμα κι εκείνος που έμελλε να στερήσει το μετάλλιο στον Πετρούνια. Οι τρεις πρώτοι αθλητές κατάκτησαν από σήμερα την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, ενώ ο Πετρούνιας θα πρέπει να περιμένει και να προσπαθήσει για ένα εισιτήριο μέσω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ