Αθλητισμος

Εκτός μεταλλίων ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο

Τέταρτη θέση για τον Έλληνα πρωταθλητή στους κρίκους, που θα έχει άλλη μια ευκαιρία για τους Ολυμπιακούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λευτέρης Πετρούνιας
Λευτέρης Πετρούνιας © EPA/CJ GUNTHER

Τέταρτος στο Παγκόσμιο ο Λευτέρης Πετρούνιας, που έμεινε για λίγο εκτός βάθρου . Συγχαρητήρια από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Στις λεπτομέρειες έχασε το μετάλλιο και ίσως τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο πρωταθλητής μας στην ενόργανη γυμναστική κατετάγη τέταρτος στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στους κρίκους, κάνοντας μια εξαιρετική προσπάθεια μετά από τους έντεκα μήνες απουσίας λόγω του τραυματισμού του.

Οι κριτές τον βαθμολόγησαν με 14.733, διότι έκανε ένα μικρό βηματάκι κατά την έξοδο και  αυτό είναι που του στοίχισε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και τη δυνατότητα να λάμψει ξανά στο Τόκιο, αφού μόνο οι πρώτοι τρεις έπαιρναν το εισιτήριο.

Παρ’ όλα αυτά θα το παλέψει μέσω των υπόλοιπων αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου ήδη όμως έχει χάσει έδαφος, αφού δεν συμμετείχε στα πρώτα «ραντεβού». 

Αυγενάκης: Ήδη έκανε φοβερή υπέρβαση νικώντας τον χρόνο

Όπως επισημαίνει κι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο «τιτίβισμά» του, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο, ήδη έκανε τη φοβερή υπέρβαση.

«O Έλληνας Αυτοκράτορας των κρίκων μπορεί να μην συνέχισε το χρυσό σερί του, αλλά ήδη έκανε τη φοβερή υπέρβαση, νικώντας τον χρόνο έπειτα από το σοβαρό χειρουργείο. Η 4η θέση του Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Στουτγκάρδη είναι έτσι κι αλλιώς επιτυχία. Μπράβο, Λευτέρη», αναφέρει το ποστάρισμα του υφυπουργού Αθλητισμού στο twitter.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ