Αθλητισμος

Το ξέσπασμα του μπασκετικού Ολυμπιακού (video)

Εύκολη και ευρεία νίκη επί της Βαλένθια για την Ευρωλίγκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Olympiacos Piraeus - Valencia Basket Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 2

Ξέσπασε ο μπασκετικός Ολυμπιακός, νικώντας εύκολα και σαρωτικά τη Βαλένθια για την Ευρωλίγκα.

Παρότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πίστεψε στην ομάδα (μόλις 3-4.000 άτομα στο ΣΕΦ), εντούτοις οι παίκτες έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τη Βαλένθια με το εντυπωσιακό 89-63 και κέρδισαν πόντους στον τομέα της ψυχολογίας.

Με αρκετό πάθος και σοβαρότητα, οι Πειραιώτες έδειξαν πως δεν θα πρέπει να τους υπολογίζουμε ως «καμένο χαρτί» στη φετινή σεζόν, ενώ τα εύσημα πάνε και στον προπονητή Κεστούτις Κεμζούρα. Οι Αγγελόπουλοι ψάχνουν ακόμη τον αντικαταστάτη του Μπλατ, όμως δεν αποκλείεται οι παίκτες να ζητήσουν την παραμονή του Λιθουανού.

Αν πρέπει σώνει και καλά να βρούμε ένα «ψεγάδι», αυτό είναι ότι οι νέοι παίκτες δεν εντυπωσίασαν. Ήταν οι παλιοί αυτοί που τράβηξαν το κουπί. Ο Σπανούλης με 17 πόντους και 6 ασίστ, ο Μιλουτίνοφ με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ, ο Πρίντεζης με 13 πόντους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την ήττα από τη Βιλερμπάν και κυρίως για τον τρόπο που χάθηκε η διαφορά 13 πόντων στην τελευταία περίοδο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ