Αθλητισμος

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: Έχει σίγουρα τη δυναμική να γίνει το Νο1

Τα πρώτα λόγια του Τσιτσιπά μετά τον θρίαμβο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jokovich-tsitsipas
Νόβακ Τζόκοβιτς και Στέφανος Τσιτσιπάς © INTIME/PanoramiC

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθεώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά την ήττα του στα προημιτελικά του Shanghai Masters.

Βαθιά υπόκλιση και αναγνώριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στον Στέφανο Τσιτσιπά: «Έχει σίγουρα την δυναμική να γίνει το Νο1 στον κόσμο», είπε ο 32χρονος Σέρβος Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αμέσως μετά την ήττα του (3-6, 7-5, 6-3) από τον Έλληνα πρωταθλητή στα προημιτελικά του Shanghai Masters, που είχε διάρκεια δύο ώρες και δύο λεπτά. 

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που πέτυχα μία μεγάλη νίκη όπως αυτή», ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τον θρίαμβό επί του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Έλληνα τενίστας στα ημιτελικά του Shanghai Masters θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ελληνας πρωταθλητής στην καθιερωμένη... υπογραφή στην κάμερα της αναμέτρησης, έγραψε με μαρκαδόρο «Καλοβελωνιές». Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιώργος Καλοβελώνης έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ (1988), ενώ ο υιός του, Μάρκος, συμμετείχε μαζί με τον Τσιτσιπά στο Davis Cup, που φιλοξενήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του Τατοϊου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ