Αθλητισμος

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό

Με μεγάλα διαιτητικά λάθη έχασε εντός με 1-0 από την Ξάνθη, που είναι πρωτοπόρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα ήττα για τους «Πράσινους»
Νέα ήττα για τους «Πράσινους» / © ΑΠΕ/ΜΠΕ / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Ξάνθη στη Ριζούπολη και έχασε πάλι στις καθυστερήσεις.

Με μία νίκη και πέντε βαθμούς συγκομιδή έχει μείνει ο Παναθηναϊκός μετά το πέρας της έκτης αγωνιστικής. Λόγω εργασιών στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν την Ξάνθη στη Ριζούπολη και ηττήθηκαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Φοσέ στις καθυστερήσεις.

Κακή εμφάνιση από τους παίκτες του Δώνη, ο οποίος με τη σειρά του έκανε πολλά λάθη τακτικής. Είναι εμφανής η αγωνιστική ανυπαρξία του «τριφυλλιού», φάνηκε όμως και η διοικητική.

Στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε γκολ του Ζαχίντ ως οφσάιντ, αν και από το ριπλέι είδαμε πως δεν υπάρχει παράβαση. Το VAR όμως δεν το μέτρησε. Στο 93’, που σκόραρε η Ξάνθη, ο βοηθός καταλόγισε οφσάιντ στην αρχή της φάσης, καθώς ο επιτιθέμενος δεν καλυπτόταν οριακά. Είναι χαρακτηριστικό πως ο διαιτητής Κομίνης δεν πήγε να δει τη φάση, ενώ κάτι ανάλογο (δεν) έπραξε και στη φάση του γκολ του ΠΑΟ, αφήνοντας την απόφαση στον Σκουλά. Φυσικά, αν στη θέση των «πράσινων» ήταν άλλη ομάδα (πχ. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), ο διαιτητής θα είχε δει… 200 φορές την επίμαχη φάση. Τώρα όχι.

Η Ξάνθη έπαιξε φουλ άμυνα, όμως δικαιώθηκε και με αυτή της τη νίκη έφτασε τους 15 βαθμούς που τη φέρνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ