Αθλητισμος

Χωρίς Σωκράτη-Μανωλά η αποστολή της Εθνικής

Ο Φαν Σιπ κάνει ανανέωση με μηνύματα προς πολλαπλούς αποδέκτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
manwlas-papastathopoulos.jpg
Μανωλάς-Παπασταθόπουλος © INTIME / ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Φαν Σιπ ανανεώνει την Εθνική. Άφησε Παπασταθόπουλο και Μανωλά εκτός αποστολής στα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία στα προκριματικά του EURO 2020.

Για όποιον γνωρίζει έστω και λίγο τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Εθνικής ποδοσφαίρου μόνο έκπληξη δεν προκαλούν οι κλήσεις του Τζόνι Φαν Σιπ για τα επερχόμενα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2020.

Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ουσιαστικά αποκλειστεί, ο Ολλανδός προπονητής έχει την ευχέρεια να κάνει πειράματα. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε… ψυχολογικό. Προσπαθεί να φτιάξει ξανά τα αποδυτήρια, να «διαλύσει» τα διάφορα παρεάκια που έχουν σχηματιστεί και έπαιξαν σημαντικό ρόλο τόσο στην εποχή του Σκίμπε όσο και του Αναστασιάδη.

Έτσι, οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς έμειναν εκτός αποστολής, όχι μόνο επειδή έκαναν απανωτά λάθη στα τελευταία παιχνίδια, αλλά κι επειδή περισσότερα έκαναν στα αποδυτήρια παρά μέσα στο γήπεδο.

Δεν κλήθηκε ούτε ο Σάμαρης, ούτε ο Τοροσίδης, ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Μήτρογλου. Το ίδιο ισχύει και τον ντεφορμέ τερματοφύλακα Πασχαλάκη, ενώ τραυματίες είναι οι Φορτούνης και Πέλκας.

Αντίθετα επιστρέφουν οι Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Ρέτσος, Λαμπρόπουλος,  Γαλανόπουλος μαζί με κάποιους καινούργιους όπως ο Χατζηδιάκος της Άλκμααρ και ο Διούδης του Παναθηναϊκού. «Κανείς παίκτης δεν χάνει οριστικά τη θέση του» ξεκαθάρισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε δήλωσή του.

Αναλυτικά οι 25 εκλεκτοί: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ