Αθλητισμος

Η έκπληξη, η συντριβή και οι πιθανές αλλαγές

Ίσως η χθεσινή βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι μία από τις πιο κομβικές στη σεζόν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
real-bruge
Ρεάλ - Μπριζ © EPA/Rodrigo Jimenez

Η Ρεάλ κόντεψε να χάσει από την Μπριζ, η Τότεναμ έφαγε επτά γκολ και Ζιντάν με Ποκετίνο έχουν πρόβλημα…

Ίσως η χθεσινή βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι μία από τις πιο κομβικές στη σεζόν, παρότι ακόμη βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο της διοργάνωσης και ποτέ δεν κρίνεται τίποτα από τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Όμως, είναι δύο αποτελέσματα που ενδεχομένως να κρίνουν πολλά για την πορεία συγκεκριμένων ομάδων.

Το πρώτο είναι η εντός έδρας ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπριζ. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο και μόνο στο τέλος ισοφαρίστηκαν. Τα πρώτα βέλη έπεσαν στον Τιμπό Κουρτουά, με τον Βέλγο γκολκίπερ να αποδοκιμάζεται κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα. Πάντως, όπως φαίνεται και στο βίντεο, στα δύο τυχερά και περίεργα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του δεν έφταιγε αυτός, μα όλοι οι υπόλοιποι. Παρ’ όλα αυτά, ο Κουρτουά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, προφασιζόμενος στομαχικές διαταραχές…

NIGHTSTALKER - Baby, God Is Dead - [HD Music Video]

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μοιάζει ικανός να διαχειριστεί την κατάσταση, που ειδικά στην Ευρώπη έχει φέρει τη «βασίλισσα» σε δυσχερή θέση, με έναν βαθμό μετά από δύο ματς. Οι φήμες που θέλουν τον Γάλλο προπονητή «υπ’ ατμόν» έχουν πληθύνει, τη στιγμή που όλα τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τις αποδόσεις τους για τον επόμενο προπονητή της Ρεάλ.

Φαβορί δίνεται ο Μουρίνιο με χαμηλές αποδόσεις γύρω στο 2.30 και δεύτερος ακολουθεί ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ, όμως η φετινή της πορεία είναι αποκαρδιωτική. Όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν είναι απλά μια ήττα η χθεσινή από την Μπάγερν μέσα στο Λονδίνο, μα το 7-2 υπέρ των Βαυαρών είναι συντριπτικό!

Ukraine President Zelenskiy Woos Hollywood's Tom Cruise

Κι εκεί ακούγονται διάφορες φήμες για αποπομπή του Ποκετίνο, που θα του άνοιγε τον δρόμο για τη Ρεάλ.

Προς το παρόν απομένει άλλη μια αγωνιστική στα εγχώρια πρωταθλήματα, πριν πάμε σε 15θήμερη διακοπή λόγω Εθνικών. Άρα δεν πρόκειται να κριθεί κάτι άμεσα, όμως τους επόμενους μήνες (ή εβδομάδες) ίσως υπάρξουν αλλαγές που μπορούν να μεταβάλλουν τις συνισταμένες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ