Αθλητισμος

Στίβος: Έσπασε το κοντάρι της, δανείστηκε άλλο και πέρασε τα 4.80

Οι απίστευτες στιγμές που χάρισε η Αντζέλικα Μπένγκτστον στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Angelica Bengtsson's pole vault breaks

Η στιγμή που σπάει το κοντάρι της Αντζέλικα Μπένγκστον στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στην Ντόχα.

Ο αθλητισμός σε κάνει πιο δυνατό. Μαθαίνεις τα όρια σου, τα οποία και ξεπερνάς αρκετές φορές καθώς προπονείσαι. Μια αποτυχία είναι η αφορμή για να επιστρέψεις δριμύτερος και σοφότερος. Ο στίβος είναι γεμάτος τέτοιες στιγμές, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Το βράδυ της Κυριακής η Αντζέλικα Μπένγκτστον αγωνιζόταν στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στην Ντόχα.

Ο πήχης ήταν τοποθετημένος στα 4.80. Η αθλήτρια από τη Σουηδία πήρε φόρα, με σκοπό να σηκωθεί ψηλά, να περάσει το εμπόδιο και να θέσει υποψηφιότητα για ένα μετάλλιο. Δυστυχώς για εκείνη το κοντάρι της έπεσε. Η ανησυχία του κοινού κράτησε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς η αθλήτρια από τη Σουηδία σηκώθηκε και με μια κίνηση έδειξε ότι όλα καλά.

Δίχως να πτοηθεί από αυτήν την άτυχη στιγμή, δανείστηκε ένα κοντάρι από τη Γαλλίδα συναθλήτριά της Νινόν Γκιγιόν. Μαντέψτε: Η τρίτη και τελευταία της προσπάθεια στο συγκεκριμένο ύψος στέφθηκε με επιτυχία, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά το στάδιο στην Ντόχα.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ