Αθλητισμος

ΟΧΙ, ο χρυσός παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος ΔΕΝ πουλάει τα μετάλλιά του για να κάνει εγχείρηση

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα του Μανώλη Στεφανουδάκη, φίλου και παραολυμπιονίκη του κ. Μάμαλου στο Facebook

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19091702-696x435.jpg

Γιατί ο ισχυρισμός ότι ο χρυσός παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος πουλάει τα μετάλλιά του για να κάνει εγχείρηση δεν αληθεύει

Κυκλοφορεί η είδηση πως ο Έλληνας παραολυμπιονίκης, Παύλος Μάμαλος, αναγκάζεται να θέσει προς πώληση τα μετάλλια που κατέκτησε σε τρεις συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σύμφωνα με αυτή, ο κ. Μάμαλος ευελπιστεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για χειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Που το είδαμε: newsbeast.grgazzetta.grnewsit.gronsports.grfilathlos.grsfina.grfosonline.grto10.grpatris.grtopontiki.gr, και σε πολλές άλλες ιστοσελίδες.

Τι ισχύει;
Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα του Μανώλη Στεφανουδάκη, φίλου και παραολυμπιονίκη του κ. Μάμαλου στο Facebook στο οποίο αναφέρει:
«Έτσι είναι. Όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο, όταν σε καλούνε στο προεδρικό μέγαρο, όταν σε καλούνε στη Βουλή και για τον κάθε επικεφαλής κόμματος είσαι ο ήρωας του… Και να βγάλω μια φωτογραφία δίπλα σου, και να ποστάρουμε στο κάθε site, για να πούμε ότι είμαι δίπλα σου και σε στηρίζουμε και όταν έρθει η δύσκολη στιγμή όπως τώρα του Παύλου δε σε γνωρίζει κανείς. Ελλάδα το μεγαλείο σου!».

Εντούτοις, λίγες ώρες αργότερα ο Έλληνας χρυσός παραολυμπιονίκης διάψευσε τον ισχυρισμό με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ξεκαθαρίζοντας πως είναι υγιής και ουδεμία πρόθεση έχει να πουλήσει τα μετάλλιά του.

Διαβάστε τη συνέχεια στα Εllinika Hoaxes.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ