Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός θέλει να τριτώσει το καλό

Ο θετικός οιωνός για το αποψινό ματς με την Τότεναμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός © INTIME / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Τότεναμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόψε, μπαίνει στη μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός. Με αντιπάλους τις Μπάγερν, Τότεναμ, αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα σαφώς και δεν έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, όμως αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Η πρεμιέρα του θα γίνει στο Φάληρο με αντίπαλο την Τότεναμ (19.55 ώρα έναρξης) και αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση απέναντι στη φιναλίστ του θεσμού.

Το 2002, στη Ριζούπολη, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, που μερικούς μήνες είχε φτάσει στον τελικό, όπου έχασε από τη Ρεάλ με 2-1. Κόντρα στους Γερμανούς ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 6-2, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνισή του στην Ευρώπη.

OLYMPIAKOS-BAYERN LEVERKUSEN 6-2 CHAMPIONS LEAGUE 2002-03

Η ιστορία επαναλήφθηκε και το 2014, πάλι την πρώτη αγωνιστική και πάντα με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο. Αντίπαλος στο «Καραϊσκάκη» ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης, που μόλις είχε χάσει από τη Ρεάλ (ξανά!) το τρόπαιο στη Λισαβόνα. Η ομάδα του Μίτσελ νίκησε με 3-2, σημειώνοντας άλλη μια σημαντική νίκη.

RADIOACTIVE Trailer (2019) Anya Taylor-Joy, Rosamund Pike

Σήμερα έχει την ευκαιρία να τριτώσει το καλό, αφού η Τότεναμ έφτασε στον τελικό (και έχασε από τη Λίβερπουλ) τον περασμένο Ιούνιο στη Μαδρίτη.

Πάντως, στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις με τις μεγάλες νίκες των Πειραιωτών κόντρα στις φιναλίστ, στο τέλος των ομίλων η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ