Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Όλοι είμαστε παικταράδες -Δεν υπάρχει ταβάνι

Δηλώσεις μετά τη νίκη στον αγώνα με το Μαυροβούνιο στο Μουντομπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elas-mundobasket
Εθνική Ελλάδος, Μουντομπάσκετ © INTIME/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απένειμε εύσημα στον ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσφερε φάσεις για highlight στην πρεμιέρα της εθνικής στη Νανζίνγκ με το Μαυροβούνιο και μετά την άνετη επικράτηση της «γαλανόλευκης» με 85-60 δήλωσε: «Όλοι είμαστε παικταράδες... δεν υπάρχει ταβάνι».

Το Νο 34 της εθνικής και των Μιλγουόκι Μπακς απένειμε εύσημα στον ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο, λέγοντας: «Ο κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά μοιράζοντας το χρόνο». Ο "Greek Freak" μίλησε γι' ακόμη μία φορά για το όνειρο που ζει παίζοντας μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, στην εθνική Ελλάδας. «Όταν παίζεις για την εθνική δεν παίζεις για τον εαυτό σου, αλλά εκπροσωπείς όλους τους Έλληνες. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ όλο αυτό τον κόσμο. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα νιώθεις ωραία» υπογράμμισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δείχνοντας για πολλοστή φορά την αφοσίωσή του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους ενόψει της 2ης αγωνιστικής με τη Βραζιλία (3/9, 15:00): «Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα από το Μαυροβούνιο. Ο κόουτς τους θα προετοιμάσει την ομάδα του καλά και εμείς θα πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ