Αθλητισμος

Απίθανη πρεμιέρα για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ

Η Ελλάδα συνέτριψε το Μαυροβούνιο με 85-60 στην Κίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mundobasket-antetokoynmpo
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε τα βλέμματα του κόσμου © INTIME/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Απίθανη πρεμιέρα για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ. Η Ελλάδα συνέτριψε το Μαυροβούνιο με 85-60 στην Κίνα.

Παρά την παρουσία του Βούτσεβιτς, το Μαυροβούνιο δεν αποδείχθηκε τόσο δυνατός αντίπαλος για την Εθνική Ελλάδος. Αυτό βέβαια δεν μειώνει καθόλου την εξαιρετική εμφάνιση των διεθνών στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε με 85-60 και δείχνει φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα. Διακριτοί ρόλοι μέσα στο γήπεδο, χώρος και χρόνος για όλους και μια εξαιρετική άμυνα, που στο πρώτο μέρος δέχτηκε μόλις 16 πόντους!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε τα βλέμματα του κόσμου, αλλά δεν χρειάστηκε να φορτσάρει. Έπαιξε μόλις 16 λεπτά, πέτυχε 10 πόντους με κανα δυο εντυπωσιακά καρφώματα, είχε και μερικές καλές άμυνας. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Πρίντεζης με 16, ενώ σούπερ απόδοση έπιασε ο Παπαγιάννης με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Κατά τα λοιπά, ο Καλάθης είχε επτά ασίστ (και πέντε πόντους), ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έφτασε τους οκτώ. Οι μόνοι που δεν μπόρεσαν να φορτσάρουν ήταν οι δύο “Παπ”. Παπανικολάου και Παπαπέτρου έμειναν στους δύο και τέσσερις πόντους αντίστοιχα, ενώ ο μοναδικός που δεν σκόραρε ήταν ο Βασιλόπουλος. Επόμενο ραντεβού, την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι κόντρα στη Βραζιλία.  

Τα δεκάλεπτα: 17-9, 42-16, 63-38, 85-60

Greece v Montenegro - Highlights - FIBA Basketball World Cup 2019


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ