Αθλητισμος

Θύελλα αντιδράσεων από το πώς ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα

Άρχισαν τα όργανα με το VAR…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης © INTIME / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Άρχισαν τα όργανα με το VAR. Ο τρόπος με τον οποίον νίκησε ο Ολυμπιακός τον Αστέρα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Παίζοντας πολύ κατώτερα απ’ ό,τι στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός πάσχισε να νικήσει με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, το μοναδικό του γκολ σημειώθηκε με πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 6ο λεπτό, σε μια φάση που σηκώνει συζήτηση και αν το χέρι του αμυντικού ήταν ακούσιο.

Όμως αυτό (αλλά και όσα προηγήθηκαν στο Λαμία-Παναθηναϊκός) ήταν… πταίσμα σε σχέση με τη φάση του 80ού λεπτού. Ο Ελ Αραμπί τράβηξε από τη φανέλα τον Μπαράλες του Αστέρα εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Κουμπαράκης δεν είδε τίποτα. Από το VAR τον έστειλαν να δει τη φάση, όμως αποδείχθηκε πως τα πλάνα που του πρόσφεραν δεν ήταν καθαρά! Κοινώς, το τηλεοπτικό ριπλέι που είδαμε όλοι και μαρτυρά την πεντακάθαρη παράβαση, ο διαιτητής δεν το είδε κατά πάσα πιθανότητα! Έτσι, ο Αστέρας στερήθηκε πιθανότατα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά συνέβησαν στο πρώτο κομμάτι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Έπεται και συνέχεια σήμερα, ενώ μάλλον έτσι θα κυλήσει όλη η σεζόν που αναμένεται μακρά και «θερμή». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ