Αθλητισμος

Ισοπαλία Παναθηναϊκού στη Λαμία με VAR και… σουβλάκια (video)

Δεν τα κατάφεραν οι «πράσινοι», ενώ ήδη συζητείται το «ηλεκτρονικό μάτι» του διαιτητή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λαμία - Παναθηναϊκός 1-1  Όλα τα στιγμιότυπα 24.08.2019

Ισοπαλία Παναθηναϊκού στη Λαμία με VAR και… σουβλάκια. Δεν τα κατάφεραν οι «πράσινοι», ενώ ήδη συζητείται το «ηλεκτρονικό μάτι» του διαιτητή.

Ισόπαλο 1-1 έληξε στη Λαμία με την τοπική ομάδα, το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που το θέαμα ήταν κάκιστο αυτό που συζητήθηκε πιο έντονα ήταν η χρήση ή μη του VAR. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με γκολ του Ράντονιτς από λάθος του Διούδη, όμως τίποτα απ’ όλα αυτά να μην είχαν συμβεί, αν δινόταν πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού ακριβώς πριν στη φάση. Ο Βύντρα έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, όμως ούτε ο διαιτητής Σκουλάς έδωσε κάτι, ούτε από την αίθουσα VAR του είπαν κάτι. Αντίθετα, στο 35ο λεπτό οι διαιτητές του VAR πήραν χαμπάρι το χέρι του Πλιάτσικα σε σουτ του Κολοβού και έτσι με πέναλτι του Μακέντα, το «τριφύλλι» ισοφάρισε σε 1-1. Viral έγινε το στιγμιότυπο της κρατικής τηλεόρασης, όπου λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι, κάποιος άφησε σουβλάκια στους ανθρώπους του VAR!

Το δεύτερο μέρος δεν έκρυβε συγκινήσεις, καθώς είχε μόνο νεύρα και διακοπές. Η Λαμία αμύνθηκε μαζικά, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει και έτσι έληξε το παρθενικό ματς της φετινής Superleague 1. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ