Αθλητισμος

Ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε μεταγραφή... στους Simpsons

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δίπλα στους Χόμερ και Μπαρτ

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ecttv6jueait07q.jpg

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παίρνει μέρος στους Simpsons και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι τον παροιμοιάζουν με τον Βασιλιά των Λιονταριών

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή απλά... Ζλάταν όπως θέλει να τον αποκαλούν, θεωρείται με μεγάλη διαφορά το σπουδαιότερο όνομα που έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φέτος, στην δεύτερη σεζόν του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, πέρα από τα εντυπωσιακά γκολ του, έχει βαλθεί να γίνει ατραξιόν για μια πόλη που μέχρι τώρα χόρευε στους ρυθμούς του μπάσκετ. 

Top 5 Zlatan Ibrahimovic Goals for LA Galaxy

Λίγο πριν κλείσει τα 38 του χρόνια, ο Σουηδός φαινόταν να πάει στις ΗΠΑ για τα τελευταία ένσημα, όμως πέρα από το ταλέντο του, φαίνεται ότι δεν έχει χάσει ούτε τη διάθεσή του να ξεχωρίζει και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι ο Ζλάταν θα λάβει μέρος στους θρυλικούς Simpsons και θα δει τον εαυτό του δίπλα στον Χόμερ και τον Μπαρτ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reinforcement @lagalaxy @rino_russo_

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

 


Ταυτόχρονα η ομάδα του, δεν έχασε την ευκαιρία να τον τρολάρει για τη νέα καριέρα που ανοίγεται μπροστά του, παρομοιάζοντάς τον με τον Βασιλιά των Λιονταριών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ