Αθλητισμος

«Άλωσε» την Πόλη ο Ολυμπιακός -Νίκησε την Μπασακσεχίρ

Νίκησε με 1-0 την Μπασακσεχίρ και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olympiakos
Ολυμπιακός © INTIME/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός. Νίκησε με 1-0 την Μπασακσεχίρ και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλη νίκη που ισούται με τουλάχιστον… μισή πρόκριση σημείωσε ο Ολυμπιακός μέσα στην Τουρκία επί της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ με σκορ 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 52ο λεπτό, όταν ο Ματιέ Βαλμπουενά ελίχθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή και έβγαλε μια εξαιρετικά μπαλιά ακριβείας στον Μασούρα, ο οποίος με άψογη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη διάθεση να απειλήσουν την ελληνική ομάδα, όμως άργησαν πολύ για να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ολυμπιακός δεν πλήρωσε τις όποιες αδυναμίες του και πήρε μια «επαγγελματική» νίκη. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε το τελευταίο κομμάτι του αγώνα της Πόλης. Στο 80’ οι Τούρκοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιχβάν Καχβετσί, ενώ στις καθυστερήσεις είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Όμως, το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βίστσα αποκρούστηκε από τον Ζοσέ Σα!

Αν δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις την Τρίτη στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά θα έχει μπροστά του την πρόκληση της Πόρτο, που κι αυτή νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την Κράσνονταρ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ