Αθλητισμος

Οι επόμενοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα

Τι έβγαλε η κλήρωση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρης Θεσσαλονίκης
Άρης Θεσσαλονίκης / © INTIME SPORTS

Ήρθε και η ώρα του Γιουρόπα με τέσσερις ελληνικές ομάδες.

Λίγο μετά την κλήρωση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε και η ώρα του Γιουρόπα. Τέσσερις ελληνικές ομάδες (τα ζευγάρια τους τέλος πάντων) μπήκαν σε αυτήν και μόνο ο Ολυμπιακός απουσίαζε, καθώς αν αποκλειστεί από την Μπασακσεχίρ, πηγαίνει άμεσα στους ομίλους του Γιουρόπα.

Στην πιθανή, μα φυσικά απευκταία, περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να περάσει τον πανίσχυρο Άγιαξ θα κληθεί να παίξει στο Γιουρόπα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ή την ιρλανδική Ντάνταλκ, κάτι που συνιστά μια εύκολη κλήρωση.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, αν προκριθεί εις βάρος της Κραϊόβα θα πέσει πάνω στο ζευγάρι Σπάρτα Πράγας/Τραμπζονσπόρ. Αμφίρροπη μάχη με όποιον και να παίξει, αλλά σίγουρα έχει πολλές πιθανότητες η «Ένωση».

Ο Άρης παίζει τώρα με τη Μόλντε και αν μπορέσει να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί θα διεκδικήσει την είσοδό τους στους ομίλους κόντρα σε Παρτιζάν Βελιγραδίου ή Μαλάτιασπορ (Τουρκία).

Τέλος, ο Ατρόμητος έχει απέναντί του το υψηλό εμπόδιο της Λέγκια Βαρσοβίας, όμως αν κάνει την υπέρβαση, θα αντιμετωπίσει είτε τους φημισμένους Ρέιντζερς από τη Σκοτία είτε τη Μίντιλαντ της Δανίας.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 22 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 29 του ίδιου μήνα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ