Αθλητισμος

Το πρόγραμμα της κρίσιμης ευρωπαϊκής εβδομάδας

Πού και πότε παίζουν οι πέντε ομάδες μας στα ποδοσφαιρικά Κύπελλα Ευρώπης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός/©INTIME/ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ

Αναλυτικά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων αυτήν την εβδομάδα.

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 5 Αυγούστου, όπως και η επόμενη, είναι από τις πιο κρίσιμες για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι πέντε εκπρόσωποί μας παραμένουν σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, προσπαθώντας να κάνουν το προτελευταίο βήμα πριν από τους ομίλους της κάθε διοργάνωσης.

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον «κακό του δαίμονα», τον πανίσχυρο Άγιαξ, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ.

Τη σκυτάλη παίρνει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αγωνιστεί στις 20.45 εναντίον της ανερχόμενης Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ.

Αυτά τα δύο ματς είναι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Πέμπτη έρχεται η σειρά του Γιουρόπα.

Στις 7.15 το απόγευμα η Κραϊόβα υποδέχεται την ΑΕΚ και σήμερα θα γνωρίζουμε αν το ματς θα διεξαχθεί με κόσμο ή όχι. Την περασμένη εβδομάδα, στο παιχνίδι των Ρουμάνων με τη Χόνβεντ, μια φωτοβολίδα από την εξέδρα τραυμάτισε τον διαιτητή.

Στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, ο Άρης θα βρίσκεται στη Νορβηγία για να παίξει με τη Μόλντε και στις 10, ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με τη Λέγκια στη Βαρσοβία.

Οι ρεβάνς

Όσον αφορά τις ρεβάνς, που πέφτουν στην πιο «καυτή» εβδομάδα λόγω διακοπών και Δεκαπενταύγουστου, Άγιαξ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ παίζουν την Τρίτη 13/8 στις 21.30, ο Ατρόμητος με τη Λέγκια την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα, ενώ ανήμερα της Παναγίας γίνονται οι άλλοι δύο επαναληπτικοί.

Το ΑΕΚ-Κραϊόβα αρχίζει στις 9 το βράδυ κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της περυσινής τιμωρίας της ελληνικής ομάδας για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άγιαξ. Στις 21.30 ο Άρης θα υποδεχθεί τη Μόλντε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ