Αθλητισμος

Περηφάνια για τους Έφηβους στο μπάσκετ

Στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ πέρασαν οι πιτσιρικάδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
basket
Πέρασαν στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ οι έφηβοι © INTIMEsports

Περηφάνια για τους Έφηβους στο μπάσκετ. Πέρασαν στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ οι πιτσιρικάδες.

Φαίνεται πως αυτή η Εθνική Εφήβων στο μπάσκετ είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Σύμφωνοι, πρόκειται για παιδιά 17-18 ετών που είναι ακόμη άπειρα, όμως το φετινό Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στον Βόλο, τους δίνει τα κατάλληλα εφόδια για το μέλλον.

Στον προημιτελικό που έγινε στο κατάμεστο κλειστό, η Ελλάδα επικράτησε της Λιθουανίας με 70-66 στην παράταση (κ.α. 55-55) και πέρασε στα ημιτελικά, με στόχο βεβαίως ένα μετάλλιο και –γιατί όχι- το χρυσό!

Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου δεν «μάσησε» όταν έμεινε πίσω στο σκορ από τους δυνατούς Λιθουανούς και με καλή άμυνα, αλλά και σωστές επιλογές στην επίθεση έφτασε στη μεγάλη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι στο προηγούμενο νοκ άουτ ματς με τη Φινλανδία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε απίστευτο come back στην τελευταία περίοδο, καθώς από εκεί που έχανε με 12 πόντους, νίκησε τελικά με 68-55!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στον προημιτελικό, αλλά και σε όλη τη διοργάνωση μέχρι στιγμής, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που σημείωσε 25 πόντους. Επόμενος αντίπαλος η Ισπανία, με έπαθλο τη θέση στον τελικό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ