Αθλητισμος

Διπλή ελληνική πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ

Άρης και Ατρόμητος νίκησαν και συνεχίζουν στον θεσμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΕΛ - ΑΡΗΣ
ΑΕΛ - ΑΡΗΣ © INTIMEsports

Άρης και Ατρόμητος προκρίθηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις το βράδυ της Πέμπτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άρης και Ατρόμητος προκρίθηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα το έκαναν με νίκες, που δίνουν βαθμούς στη χώρα μας, στην προσπάθεια που γίνεται να ανακτήσει την 15η θέση, η οποία δίνει πέντε ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Στην Κύπρο, ο Άρης ήθελε γκολ πάση θυσία απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, μετά το 0-0 της Θεσσαλονίκης, και τα κατάφερε με πέναλτι του Ντιγκινί στο 13ο λεπτό. Αυτό έφτανε και περίσσευε για να περάσουν οι «κιτρινόμαυροι» με 1-0, σε μια αναμέτρηση που είχε πολλά νεύρα, σκληρές μονομαχίες και πάμπολλες κάρτες. Επόμενος αντίπαλός του, είναι η Μόλντε από τη Νορβηγία.

Boram and Pororo Black Noodle

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έκανε τα εύκολα-δύσκολα απέναντι στην Ντουνάισκα Στρέντα. Έχοντας ως παρακαταθήκη τη νίκη με 2-1 μέσα στη Σλοβακία, οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Κατράνη-Μανούσου στο πρώτο μέρος και έδειξαν να επαναπαύονται.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΝΤΟΥΝΑΪΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ | ΓΚΟΛ 1-0 | 01/08/2019 | ΕΡΤ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΝΤΟΥΝΑΪΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ | ΓΚΟΛ 2-0 | 01/08/2019 | ΕΡΤ

Στο δεύτερο μέρος, όμως, δέχτηκαν δύο τέρματα και το παιχνίδι πήγε στην κόψη του ξυραφιού. Ευτυχώς δεν είχαμε… εφιάλτες, αφού ο Ρισβάνης στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και η ελληνική ομάδα πέρασε στην επόμενη φάση. Εκεί θα έχει δύσκολο έργο, αφού αντιμετωπίζει την πολωνική Λέγκια. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ