Αθλητισμος

Τα δάκρυα συγκίνησης του Φορτούνη (video)

Ο τραυματισμένος μέσος «λύγισε» στο βίντεο συμπαράστασης που του ετοίμασε ο Ολυμπιακός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Φορτούνης
Κώστας Φορτούνης © ΙΝΤΙΜΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Τα δάκρυα συγκίνησης του Φορτούνη. Ο τραυματισμένος μέσος «λύγισε» στο βίντεο συμπαράστασης που του ετοίμασε ο Ολυμπιακός

Δεν τίθεται ζήτημα πως ο Κώστας Φορτούνης είναι ο μεγάλος άτυχος, όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πάνω που είχε πιάσει φουλ φόρμα, υπέστη ρήξη χιαστού, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για έξι μήνες.

Ο διεθνής μέσος βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το φιλικό ματς της ομάδας του με τη Νότιγχαμ. Πριν αρχίσει το ματς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και παρακολούθησε το βίντεο που ετοίμασε η ΠΑΕ. Σ’ αυτό, συμπαίκτες του, ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης, του ευχήθηκαν περαστικά και ο Φορτούνης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Το συγκινητικό βίντεο για τα περαστικά του Φορτούνη στα μάτριξ του Καραϊσκάκης

Η παρουσία του Σπανούλη ήταν σημαδιακή στο βίντεο, καθώς λίγο μετά ανακοινώθηκε πως επέκτεινε τη συνεργασία του με την μπασκετική ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.

Στο φιλικό με τη Νότιγχαμ, ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο και νίκησε τους Άγγλους με σκορ 3-0 στην πρόβα τζενεράλε για τα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βικτόρια Πλζεν. 

Το συγκινητικό βίντεο για τα περαστικά του Φορτούνη στα μάτριξ του Καραϊσκάκης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ