Αθλητισμος

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συνεχίζουν να παίζουν «πόλεμο»

Έστω και σε πιο ανάλαφρο ύφος...

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olpao-735x400.jpg

Η κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού είναι βαθιά, σε όλα τα σπορ...

Η κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού είναι βαθιά, σε όλα τα σπορ και δικαίως χαρακτηρίζεται «αιώνια». Τον τελευταίο καιρό επίκεντρό της είναι το μπάσκετ και οι αντεγκλήσεις μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αδερφών Αγγελόπουλου.

Στο προσκήνιο παραμένει πάντα ο επικείμενος υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2, που ακόμη πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί, τουλάχιστον τυπικά.

Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» είχαν… κέφια και χθες έβγαλαν μια ανακοίνωση πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα. Ανακοίνωσαν επίσημα από την ΚΑΕ, πως κάθε φίλος του Ολυμπιακού που είχε πέρυσι εισιτήριο διαρκείας στο μπάσκετ, μπορεί φέτος να πάρει του Παναθηναϊκού με 50% έκπτωση! Φυσικά επρόκειτο για ένα πρώτης τάξεως πικάρισμα, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αγωνιστούν του χρόνου σε κατώτερη κατηγορία.

Η απάντηση από τον Πειραιά ήρθε άμεσα και ήταν εξίσου «δυνατή». Όπως ανακοίνωσε επίσημα το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού, κατέθεσε οκτώ (8) ευρώ στον λογαριασμό PAO Alive, όπου στόχος είναι να μαζευτούν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, παρέθεσαν και το σχετικό αποδεικτικό!

Ακολούθησε άλλη μία διαδικτυακή απάντηση από τον Γιαννακόπουλο «δώστε καλύτερα τα 8 ευρώ σε ΔΕΗ ή Μιλουτίνοφ» (που ζητάει τα δεδουλευμένα του για να αποχωρήσει) και κάπου εκεί τελείωσε η πλάκα, καθώς αν υπήρχαν περαιτέρω απαντήσεις θα μπορούσε να ξεφύγει η κατάσταση.

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι αυτοί που φιλονίκησαν στα social media για το θέμα και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν πρέπει να γίνεται τέτοιο χιούμορ από παράγοντες και συλλόγους. Αν κάτι τέτοιο γινόταν στο εξωτερικό, όλοι θα γελούσαμε και θα τα ευχαριστιόμασταν. Τώρα που είναι στην Ελλάδα, μας αρέσει μόνο αυτό που είναι υπέρ της ομάδας μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ