Αθλητισμος

Τα εισιτήρια διαρκείας των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ποιες ομάδες έχουν ρεύμα και ποιες περιμένουν περισσότερο κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ
Εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ © INTIME / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποιες ομάδες έχουν ρεύμα και ποιες περιμένουν περισσότερο κόσμο.

Το καλοκαίρι βρίσκεται στα μισά του, οι ελληνικές ομάδες ετοιμάζονται για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ενώ και οι περισσότερες μεταγραφές τους είτε έχουν γίνει είτε βρίσκονται στα σκαριά.

Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πού βρίσκονται οι πωλήσεις των ποδοσφαιρικών συλλόγων στα εισιτήρια διαρκείας.

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ έχει ήδη δώσει 12.000 κομμάτια και αυτό αφορά τις ανανεώσεις περσινών κατόχων. Στη σεζόν που τελείωσε οι Θεσσαλονικείς είχαν δώσει 20.000 διαρκείας, άρα αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον 8.000 άνθρωποι δεν θέλησαν να έχουν και φέτος μια μόνιμη θέση στην Τούμπα. Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι η ομάδα κατέκτησε το πολυπόθητο πρωτάθλημα… Πάντως, από βδομάδα που ανοίγουν οι θέσεις για όλους τους φιλάθλους, ίσως πλησιαστεί η περσινή επίδοση.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός πάει για ρεκόρ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ΠΑΕ, έχει ξεπεράσει τα 20.000 ήδη και απομένουν περίπου 1.000 για να γίνει το φετινό sold out στο Καραϊσκάκη. Πέρυσι, πάντα βάσει όσων ενημερώνει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο αριθμός έφτασε τις 19.000.

Κάπως πιο μειωμένη είναι η κινητικότητα στην ΑΕΚ και σ’ αυτό παίζει μεγάλο ρόλο το ΟΑΚΑ, ένα τεράστιο γήπεδο που γεμίζει πολύ σπάνια. Πέρυσι, το κοντέρ σταμάτησε στις 13.000, ενώ φέτος έχει ξεπεράσει τα 9 χιλιάρικα και δεν αποκλείεται να πλησιάσει τα περσινά επίπεδα.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο Άρης, που έχει ήδη διαθέσει 5.500 διαρκείας. Φέτος, ως νεοφώτιστος, έφτασε με το ζόρι τις 7.000. Τώρα πάει να ξεπεράσει αυτή την επίδοση και ρόλο θα παίξει πόσο μακριά θα καταφέρει να φτάσει στην Ευρώπη.

Τέλος υπάρχει και ο Παναθηναϊκός. Οι πρώτες μεταγραφές έρχονται, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει. Τα εισιτήρια διαρκείας για το 2019-20 κυκλοφόρησαν μόλις χθες (15/7) και απομένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί ο κόσμος του. Πέρυσι πουλήθηκαν σχεδόν 3.000, ενώ τώρα αναμένεται μια μικρή αύξηση, αν και πολύ δύσκολα ο τελικός αριθμός θα πάει πάνω από το πεντοχίλιαρο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ