Αθλητισμος

Ο Μάρκους Μπεργκ στα «πράσινα»

Λόγω… Παναθηναϊκού πήρε μεταγραφή στη ρωσική Κράσνονταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρκους Μπεργκ
Μάρκους Μπεργκ ©I NTIMENEWS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Μάρκους Μπεργκ συνεχίζει την καριέρα του στη ρωσική Κράσνονταρ

Είναι πασιφανές και για πολλούς λόγους πια πως το αγαπημένο χρώμα του Μάρκους Μπεργκ είναι το πράσινο. Αυτό είναι το βασικό χρώμα στη φανέλα της Χρόνινχεν, ομάδας που έκανε γνωστό τον Σουηδό φορ στην Ευρώπη, αυτό είναι και του Παναθηναϊκού όπου αναγεννήθηκε η καριέρα του το 2013, αυτό είναι και της Κράσνονταρ, της νέας ομάδας του στη Ρωσία.

Ο 33χρονος σέντερ φορ για δύο λόγους προτίμησε τους Ρώσους. Ο πρώτος είναι ότι δέχτηκε πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ. Ο άλλος ότι οι καλύτερες –και πιο γρήγορες-προσφορές ήταν από την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε πολύ, ο ΠΑΟΚ εξέφρασε ενδιαφέρον, όμως ο Μπεργκ προτίμησε να φύγει… μακριά. Τους λόγους τους αποκάλυψε στην εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Σουηδία, την Aftonbladet: «Νιώθω κολακευμένος από τις προτάσεις ελληνικών συλλόγων, αλλά με τον Παναθηναϊκό με συνδέει ένα ισχυρό συναίσθημα. Ο δεσμός με αυτή την ομάδα είναι πιο δυνατός από κάθε άλλη επιλογή μου».

Ο Μπεργκ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, κάτι που σημαίνει ότι του χρόνου μπορεί είτε να γυρίσει στον Παναθηναϊκό (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) είτε στην πρώτη του ομάδα, την Γκέτεμποργκ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ