Αθλητισμος

Μίτσελ: «Οι παίκτες μου θα λάμψουν σαν αστέρια»

Απόψε η μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56091-112691.jpg

Ο Ολυμπιακός αξίζει την πρόκριση στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με την πορεία που έχει κάνει στα ματς του 3ου ομίλου, τόνισε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, ένα 24ωρο πριν από τον «τελικό» με την Άντερλεχτ.

Η μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό έφτασε και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο απέναντι στους Βέλγους και από εκεί και πέρα δεν θα τους ενδιαφέρει τι θα κάνει στη Λισαβόνα η Μπενφίκα κόντρα στην αδιάφορη Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιάννη Μανιάτη, ωστόσο στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος αναμένεται να είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο με την άμυνά του να αποτελείται από τους Σιόβα, Μανωλά ή Παπαδόπουλο, Σαλίνο (δεξιά) και Χολέμπας (αριστερά). Τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Σάμαρης με τον Εντινκά.

Στα πλάγια θα είναι ο Κάμπελ με τον Βάις και τον Ολαϊτάν να διεκδικούν την άλλη θέση. Ο Ντομίνγκες ή ο Φουστέρ θα παίξουν πίσω από τον Σαβιόλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και μεταδίδεται ζωντανά από το Nova Sports 2.

Δ.Κ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ