Αθλητισμος

Κύργιος: Το «κακό παιδί» του τένις χτύπησε με το μπαλάκι τον Ναδάλ

«Δεν πρόκειται να απολογηθώ για αυτό. Είναι τυχερός που έχει καλά αντανακλαστικά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος / © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, παραδέχθηκε ότι σημάδεψε με το μπαλάκι το στήθος του Ράφα Ναδάλ και δεν το μετανιώνει.

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος για τη συμπεριφορά πριν και μετά την ήττα του από τον Ράφα Ναδάλ στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον.

Πιο συγκεκριμένα σε μια φάση της αναμέτρησης ο Ισπανός ανέβηκε στο φιλέ και Κύργιος χτύπησε εσκεμμένα και με αρκετή δύναμη ένα φόρχαντ στο σώμα του Ναδάλ. Ερωτηθείς ο 23χρονος για το αν θέλει να απολογηθεί στον Ράφα: «Να απολογηθώ ; Για ποιο πράγμα ; Έβαλα όλη μου την δύναμη για να τον πετύχω στο στήθος. Αυτό ήθελα να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει πόσα Slams και πόσα λεφτά στην τράπεζα; Τι έγινε αν τον πετύχει μια δυνατή μπαλιά στο στήθος ; Δεν πρόκειται να απολογηθώ για αυτό. Είναι τυχερός που έχει καλά αντανακλαστικά».

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ηττήθηκε στα τέσσερα σετ από τον Ράφαελ Ναδάλ και αποχαιρέτησε την διοργάνωση πρόωρα εκπλήσσοντας αρνητικά, για ακόμη μία φορα, με τη συμπεριφορά του.

Nick Kyrgios Wimbledon 2019 Second Round Press Conference

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ