Αθλητισμος

Μένει στη Φενέρ ο Σλούκας

Έκλεισε τ’ αυτιά σε όλες τις προτάσεις και συνεχίζει με τον Ομπράντοβιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sloukas.jpg
Κώστας Σλούκας © ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / INTIME SPORTS

Παρά τα οικονομικά προβλήματα και τα δυσβάσταχτα χρέη, η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το τμήμα μπάσκετ.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα και τα δυσβάσταχτα χρέη, η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το τμήμα μπάσκετ, που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό σε εγχώριες διοργανώσεις και Ευρωλίγκα.

Έτσι βρέθηκαν τα χρήματα για να δοθούν στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σήμερα νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Πόλης.

Ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίζει να συνεργάζεται με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ θα εισπράξει συνολικά μέχρι το 2022, έξι εκατομμύρια ευρώ.

Τόσα χρήματα δεν του έδινε ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός. Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε και έκανε μια ανάλογη πρόταση που απορρίφθηκε και μόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μπορούσε να του δώσει αρκετά παραπάνω λεφτά. Όμως ουδέποτε του έκανε κρούση. Αυτό θα γινόταν μόνο στην περίπτωση που ο ίδιος ο παίκτης έλεγε δημόσια ότι φεύγει από τη Φενέρ. Λόγω της μακροχρόνιας σχέσης και κουμπαριάς Ιτούδη-Ομπράντοβιτς, δεν υπήρχε περίπτωση να μπουν οι Ρώσοι (και αντίθετα) σε πλειστηριασμό για να «κλέψει» παίκτη ο ένας από τον άλλον.

Kostas Sloukas ● Fenerbahçe Beko ● 2018/19 Best Plays & Highlights

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ