Αυτοκινηση

Η παριζιάνικη κομψότητα επελαύνει

Το νέο Icon of High-Tech Style DS 3 Crossback είναι εδώ

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
DS 3 Crossback

​Το DS 3 Crossback αποκαλύπτει την υψηλή αισθητική της παριζιάνικης κομψότητας και την τεχνογνωσία της στις πολυτελείς και καινοτόμες κατασκευές.

Τι είναι
Το νέο compact SUV της DS που αποκαλύπτει για ακόμα μία φορά την υψηλή αισθητική της παριζιάνικης κομψότητας και την τεχνογνωσία της στις πολυτελείς και καινοτόμες κατασκευές.

DS 3 Crossback

Το μοντέλο ξεχωρίζει καθώς συνδυάζει την κομψότητα, την άνεση και την προηγμένη τεχνολογία και προσφέρει στο κοινό μια ολοκληρωμένη πρόταση υψηλών προδιαγραφών για μία απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Ένα αυτοκίνητο αστικού κυρίως χαρακτήρα, αλλά και ιδανικό για μεγάλα ταξίδια, που προσφέρει, παρά τις συμπαγείς εξωτερικές της διαστάσεις, μία  μοναδική ευρυχωρία και παραμένει ελαφρύ.

DS 3 Crossback

Σύντομη γνωριμία
Με επιβλητικό αμάξωμα που αναδεικνύεται από την ιδιαίτερη σχεδίασή του και τους μεγάλους τροχούς, το urban SUV της DS διαθέτει προχωρημένο στιλ εκπέμποντας ταυτόχρονα δυναμισμό και γαλλική φινέτσα, ενώ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζει την απόλυτη ηχομόνωση στην καμπίνα και την πλήρη απουσία κραδασμών, προσφέροντας άριστη ποιότητα κύλισης.

Στο εκλεπτυσμένο εσωτερικό του DS 3 Crossback η παραμικρή λεπτομέρεια έχει τύχει ιδιαίτερης προσοχής, ενώ τα υλικά έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ποιότητα και τη φινέτσα. Με στόχο να προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης, έχει εφοδιαστεί με πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους, αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα και μεγάλης χωρητικότητας πορτ μπαγκάζ.

DS 3 Crossback

Και μπροστά και πίσω, η ευρυχωρία είναι εξαιρετική, με μεγάλο εσωτερικό πλάτος και άφθονο «αέρα» τόσο για το κεφάλι όσο και για τα πόδια. Ενώ το πίσω διαιρούμενο και ανακλινόμενο κάθισμα σάς επιτρέπει να αυξήσετε τον όγκο του πορτ μπαγκάζ των 350 λίτρων και να δημιουργήσετε ένα ενιαίο χώρο φόρτωσης 1.050 λίτρων, αξιοποιώντας πλήρως το μέγεθος του οχήματος.

Το νέο DS 3 Crossback συνδυάζει τους ιδανικούς κινητήρες που ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα του νέου αυτού μοντέλου και θα διατίθεται με 3 διαφορετικούς τύπους κινητήρων: PureTech βενζίνης, BlueHDi diesel και 100% ηλεκτροκίνηση στην έκδοση E-Tense.

DS 3 Crossback

Σε τι διαφέρει το DS 3 Crossback από άλλα οχήματα της κατηγορίας;
Συνδυάζει το υψηλά ελκυστικό styling με περισσότερα από κάθε άλλο μοντέλο στην κατηγορία του high-tech συστήματα. Διαθέτει στοιχεία από μεγαλύτερες κατηγορίες οχημάτων, τα οποία μπορεί να τοποθετούνται στις βασικές τους εκδόσεις, είτε ακόμα και εξοπλισμό ο οποίος δεν είναι αλλού διαθέσιμος. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι «αναδυόμενες» χειρολαβές των θυρών, ο εντελώς ψηφιακός πίνακας οργάνων και ένα πλήθος συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Eπισημαίνουμε επίσης τις εντυπωσιακές και μοναδικές τεχνολογίες, όπως οι προβολείς DS Matrix LED Vision, καθώς και την εξαιρετικού επιπέδου άνεση, που αποτελεί ένα βασικότατο στοιχείο για τη DS. Τέλος, θα μπορούσαμε ακόμη να αναφέρουμε την αποκλειστικώς ηλεκτρική έκδοση του Ε - TENSE, που είναι ένα ακόμη σημαντικό νέο προϊόν από την DS Automobiles.

DS 3 Crossback

Κοστίζει
Η τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης DS 3 Crossback Chic με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 PureTech 100 PS αρχίζει από 21.800 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη έκδοση εξοπλισμού με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 BlueHDi 100 PS, αρχίζει από 25.900 ευρώ

Tips
Ελκυστικό και χαρισματικό με μοναδική τεχνολογία και υψηλή αισθητική, το νέο DS 3 Crossback απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο με ξεχωριστό στιλ και καινοτόμες τεχνολογίες προσφέροντας ταυτόχρονα μία ασφαλή και απολαυστική οδηγική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών.

DS 3 Crossback

Η σύγχρονη προσέγγιση στις πωλήσεις αυτοκινήτων, σύμφωνα με την DS, τοποθετεί τους πελάτες στο επίκεντρο μιας ψηφιακής διαδικασίας, μέσω των DS Stores και DS Salons, ενώ οι πελάτες μπορούν πλέον να παραγγείλουν το DS 3 Crossback “La Première” on-line και, αν το προτιμούν, να επιλέξουν να παραδοθεί στο σπίτι τους, παραμένοντας έτσι πιστοί στο σλόγκαν της «Spirit of Avant-Garde» επιθυμώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών που αναζητούν την αποκλειστικότητα.

DS 3 Crossback

Info
Πληροφορίες για τη νέα DS 3 Crossback εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ